Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Συνελήφθη 46χρονος που πουλούσε λάδι αμφιβόλου ποιότητας (φωτο)


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, συνέλαβαν χθες (07-10-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, έναν 46χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και για παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα. 

Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, ο προαναφερόμενος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 17 δοχεία των 5 λίτρων με λάδι αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα, τα οποία σκόπευε να πουλήσει ως γνήσιο ελαιόλαδο, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του, καθώς και το παραπάνω όχημα, ως μέσο μεταφοράς και τέλεσης. Δείγμα του κατασχεμένου λαδιού θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προς διαπίστωση της σύνθεσης του και της επικινδυνότητας του για την δημόσια υγεία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.