Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Τερμάτισα στην 5η θέση του πρωταθλήματος enduro μετά από 1 χρόνο προπόνηση στον Υπερίων Αλμωπίας"


Την άνοιξη  του 2015 ξεκίνησα την αγωνιστική μου ενασχόληση με το enduro, σαν ένα χόμπι. 

Τον Μάιο του 2015  αγωνίστηκα στον πρώτο μου αγώνα enduro στην Καστοριά, που δυστυχώς δεν κατάφερα να τερματίσω, ένας αγώνας enduro είναι μια μαραθώνια δοκιμασία 4-5 ωρών, που για να τερματίσεις χρειάζεσαι πρώτα από όλα πολύ καλή φυσική και σωματική κατάσταση. 

Και σε αυτό με βοήθησε ο πολύ κάλος μου φίλος Σταματιάδης Σπύρος, που με παρότρυνε να ασχοληθώ με το Crossfit, και έτσι μπήκα για πρώτη φορά στον μοναδικό σύλλογο, που ασχολείται με το Crossfit στην Αριδαία τον Υπερίων Αλμωπίας.  

Μετά από ένα χρόνο προπόνησης στον Υπερίωνα, με προπονητή τον Εμμανουήλ Σίσκος Γολσουζίδη και Σταματιάδη Σπύρο, πλέον όχι άπλα καταφέρνω να τερματίσω σε έναν αγώνα, άλλα και να τελειώσω το φετινό πρωτάθλημα enduro Βορείου Ελλάδος στην 5η θέση ανάμεσα σε 25 οδηγούς. Του χρόνου με περισσότερη προπόνηση ευελπιστώ να μπω και στην πρώτη τριάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μου στο κουρείο TheLampisBarberShop (barberiko) γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά, και ακόμα να ευχαριστήσω το  ΜotoTeamΣυμεωνίδης - Mxland.gr - Jimmys Team Bike Service – Coup Espresso & Wine Bar – Physio Center Μακρόπουλος Δ.

Λάμπης Πίπας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment