Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρεμιέρα με νίκη του ΦΟΑ που επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας με 71-67 (βίντεο&φωτο)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 71-67
Με νίκη ξεκίνησε ο ΦΟ Αριδαίας τις υποχρεώσεις του στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. Το τελικό 71-67 δικαίωσε τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα σημεία, όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χωρίς να ξεφύγουν με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με "ζώνη". Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με +10 (37-27).

Στην επανάληψη η άμυνα ζώνης που επιχείρησε και η ομάδα του ΦΟΑ δε βγήκε με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Τούφα και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο πήγαινε κυριολεκτικά πόντο πόντο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί ο Μακρόπουλος πέτυχε καθοριστικό καλάθι δίνωντας προβάδισμα 69-67 στην ομάδα του με την τελευταία επίθεση να ανήκει στην ομάδα του Ζαφειράκη, στην οποία ο Μουρατίδης πήγε με τρίποντο να κλέψει τη νίκη όμως αστόχησε. Οι παίκτες του ΦΟΑ, 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήραν το ριμπάουντ και το φάουλ και στις κρίσιμες βολές ο Παπαβραάμ παρέμεινε ψύχραιμος διαμορφώνοντας το τελικό 71-67.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Τοπαλίδης (19π.) που όποτε χρειάστηκε έτρεξε και πέτυχε σημαντικούς πόντους σε κρίσιμα σημεία και ο Μακρόπουλος που σκόραρε κι αυτός 19 πόντους και ήταν καθοριστικός στα τελευταία λεπτά. Σημαντική πέρα από την ευστοχία έξω από τα 6,75 των γηπεδούχων (πέτυχαν συνολικά 10 τρίποντα) ήταν και οι άμυνες του Μπεγλόπουλου πάνω στα ατού των φιλοξενούμενων όταν η μπάλα "έκαιγε". 

Από πλευράς ηττημένων Σκουλαριώτης και Τούφας ήταν οι μπροστάρηδες στην επίθεση της Νάουσας με 19π. και 18π. αντίστοιχα.

Πολλά τα λάθη των διαιτητών Μητώνα Γ. και Μπόϊτση Κ. κυρίως στον καταλογισμό των φάουλ.

Την επόμενη αγωνιστική (15/10) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη με την ΑΓΕ Πιερίας ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΟΚ Βέροιας.

Δείτε στιγμιότυπα και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(19-15), 2o(37-27), 3o(49-51), 4o(71-67)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης, Αβραμίδης 14(4), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 19, Μήλης, Μπεγλόπουλος 4(1), Παπαβραάμ 6(1), Ζέρζης, Μακρόπουλος 19(1), Αλεξανδρόπουλος, Αργυρός, Τζάτσης 9(3).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάϊγκαντ, Σιαμήτρος, Μουρατίδης 6(1), Ζιάνης, Τσεχελίδης, Μπάμπος 9(2), Τούφας 18(2), Σκουλαριώτης 19(1), Σιδηρόπουλος 11, Δίντσης, Λιόλιος 4, Ζαχαριάδης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Πολύ τραγική διαιτησία, το 11 της Νάουσας με τα ψεματα κερδιζε ανυπαρκτα φαουλ σε ολο το παιχνιδι. Πρεπει να σαι ασχετος για να ψαρωνεις..τι μεσο εχουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστούγεννα ακομη δεν ήρθαν , αλλα χριστουγεννιάτικο δεντρο ο πίνακας απ τη μεριά της Αριδαίας...
    Ντροπιαστική η διαιτησία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής βάλατε έναν άσχετο διαιτητή (Μπόιτση) κι έναν αδιάφορο (Μητώνα).Είστε για μπάτσες εκεί στην εκασκεμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA KOMΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EKAΣΚΕΜ ΞΥΠΝΑ...!!! ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει διαιτητής Μυτώνας ρε παιδιά . Χαβαλέ κάνει ο άνθρωπος . Τέρμα εκνευριστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μητωνας και σαν πρώτος διαιτητής το λιγότερο απαράδεκτος,εμφανώς προκλητικος και όλες οι αποφάσεις του με 2 μέτρα και 2 σταθμά.. τέτοιες διαιτησίες δεν θα ξαναπερασουν στο ψιλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μητώνα τον Καλότση τον έχεις γκόμενα; Αυτος σε ορίζει και σκίζεσαι για την Ναουσα; Είναι δυνατόν να κανει ορισμούς ο Καλότσης που εχει σφυρίξει μονο τοπικά; Αυτό είναι το κύρος τη ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 26-16 τα φάουλ..Βρε για αυτό σκοτωνόταν να μπει πρώτος διαιτητής πέρυσι στη Νάουσα στα play-off...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα μισα και παραπανω φαουλ ηταν μονο στη φαντασια των διαιτητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαταφεραν και επισκιασαν οι διαιτητες την τρομερη παρασταση του 11 της Ναουσας, για επιδαυρο ηταν ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την επόμενη φορά θα πέσουν φαπες. Παραγινε το κακό με την διαιτησία απεναντι στο ΦΟΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 50 μ...κες πηγαίνουμε στο γήπεδο διώξτε μας κι εμάς να ησυχάσετε να το κλείσετε το μαγαζάκι εκεί στην Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρσι καλός ήταν ο Μητώνας? Ας δούμε λίγο την ομάδα και τον τρόπο που έπαιξε με όσα παιδιά έμειναν και μετά ας ρίξουμε το φταίξιμο για το θέαμα στους διαιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες μας εσυ μπασκετικε γκουρου τι ειδες και μοιρασου το με το φιλαθλο κοινο της Αριδαιας

      Διαγραφή
    2. Την ζώνη που επαιζες επί πολλά λεπτά μέχρι να περάσουν μπροστά.τις αλλαγές που έκανες στο 4 δεκάλεπτο ενώ έπρεπε να είναι ις κανείς νωρίτερα για να πάρουν ανάσες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.