Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου


Στη φάση της προθέρμανσης βρίσκεται ο 8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.
Διεξάγεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00΄ και  συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και το Δήμο Σκύδρας.
Περιλαμβάνει δε, τα εξής:
1)Αγώνας Δρόμου και Βάδην 8 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία το Δημαρχείο Σκύδρας και μέσω Πετριάς τερματισμός στο Αρσένι, μπροστά στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Η επιστροφή των αθλητριών – ών από το Αρσένι στη Σκύδρα θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο μετά την τελετή λήξης. 
2)ΑγώναςΔρόμου 15 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία και τερματισμός είναι ο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Αρσενίου (Αρσένι -  Σκύδρα - Αρσένι).
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες τρεξίματος  έχουν όλοι οι αθλητές που είναι υγιείς. Θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.
Για τη συμμετοχή απαιτείται  η κατάθεση αντίστοιχης δήλωσης. Θα συνοδεύεται δε, με την καταβολή του συμβολικού ποσού των 5€ ή 3€ (όσοι είναι 18 ετών και κάτω) προκειμένου να καλυφθεί μέρος των οργανωτικών δαπανών (μετάλλια, έπαινοι, αφίσες, πανό κ.α.). 
H προθεσμία κατάθεσης λήγει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα για την περιγραφή της διαδρομής των αγώνων, τις κατηγορίες των βραβεύσεων, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, την υγειονομική κάλυψη της διαδρομής (ΕΔΟΜΑΚ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και ιατρός – δρομέας Σωτήρης Βασιλείου), τον τρόπο πληρωμής και για την παραλαβή – συμπλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται και ν΄αναζητούν στην ιστοσελίδa  του Α.Σ. Σκυδραϊκός, του RunningNews.gr, του runnersclub.gr,στο Δημαρχείο Σκύδρας (αρμόδιος Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802), στο κατάστημα  της Ευγενίας Γεωργιάδου (Σκύδρα, παιδικά υποδήματα, τηλ.2381082062 και 6984027515), του Βασίλη Τουμανίδη (Σκύδρα, ανθοπωλείο, τηλ. 2381089114) και του Παύλου Αμανατίδη (Αρσένι, καφετερία, τηλ. 6946580297). 
Συντονιστής είναι ο Αλέξανδρος Συκοβάρας 6932722034.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Καλοδεχούμενο φυσικά, όπως πάντα, το φίλαθλο κοινό,( αναπόσπαστο κομμάτι του καθιερωμένου αθλητικού γεγονότος), για τα εμψυχωτικά χειροκροτήματα και τις επευφημίες.
Όσοι περισσότεροι μπορούμε, λοιπόν, ας κάνουμε, πράξη το σύνθημα του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου «Τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για τη χαρά της ζωής»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.