Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

AΡΗΣ Αμπελιών - Δόξα Μανδάλου 0-4 (φωτο)


Με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα η Δόξα Μανδάλου αιφνιδίασε τον Άρη Αμπελιών ανοίγοντας το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Αναστασιάδη. Στη συνέχεια και έχοντας την υπεροχή σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, διπλασίασε τα τέρματά της στο 25ο λεπτό με τον Σαββίδη. 

Στο 30ο λεπτό το σκορ έγινε 0-3 με τον Καμπούρη να βρίσκει δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 40ο λεπτό έμειναν με 10 παίχτες οι φιλοξενούμενοι, μετά την αποβολή του Μαραντίδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67ο λεπτό από τον Καπουσούζη.


Οι τρεις νικηφόροι βαθμοί φέρνουν τους Μαυραετούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου ισοβαθμούν με τη Δόξα Μαυροβουνίου  με 10  βαθμούς.

ΑΡΗΣ Αμπελιών: (Βένος) Δούμος (53΄Καρκαμάνης), Σαββίδης, Αλτης (46΄Θάνος), Βουσβουρης, Κωνσταντίνου, Μεκολι, Δουλκερίδης, Τσάλμας, Ζουζουλας,  Αρβανιτόπουλος, Παπαδόπουλος (71'Στεργίου). 

Δόξα Μανδάλου: (Γυριχίδης) Μίγγας, Τσελεπής,  Καμπούρης, Σταυρακάκης, Σαββίδης, Τόπκας, Βοτάρης, Μαραντίδης, Αναστασιάδης (57΄Τσιλογλαννίδης), Γκότσης,  (63’ Παπαδόπουλος ), Καπουσούζης (80΄Τσερικου)  
                                                         
Επιμέλεια: ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ - Kojak  x-press


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.