Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθήτρια μέσα στο προαύλιο του σχολείου στα Κουφάλια


Σκυλί δάγκωσε, χθες το πρωί, μαθήτρια μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου της στα Κουφάλια. Μετά τις πρώτες βοήθειες στο κέντρο Υγείας της περιοχής η μαθήτρια γύρισε στο σπίτι της, ενώ σήμερα παρακολούθησε κανονικά τα μαθήματά της.

“Το φαινόμενο με τα αδέσποτα σκυλιά στα Κουφάλια είναι έντονο και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη μετακίνηση των ανθρώπων” ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Κουφαλίων, Δημήτρης Βασιλειάδης.

“Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Πολλές φορές τα παιδιά τα ταΐζουν, τα αδέσποτα τα ακολουθούν και έρχονται στα σχολεία μας. Και αν ένα σκυλί είναι πεινασμένο σίγουρα θα δαγκώσει. Όπως έκανε και με την συγκεκριμένη μαθήτρια του Λυκείου που την δάγκωσε από πίσω. Δυστυχώς η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει έχει κανένα ενδιαφέρον για να λύσει το θέμα. Εδώ πάντως πρέπει να πούμε ότι κινδυνεύουν άνθρωποι”, επισήμανε ο κ. Βασιλειάδης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. “Δεν είναι μόνο η μαθήτρια που δέχθηκε επίθεση από σκυλί. Είναι και άλλοι πολίτες. Υπάρχουν πολλά παράξενα σκυλιά με περίεργες μούρες. Σε αυτό το σημείο εμείς δεν μπορούμε να αναλάβουμε το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εμείς θα στείλουμε όπως κάνουμε τόσο καιρό υπομνήματα στους αρμόδιους φορείς για να επιληφθούν του θέματος. Ας ελπίσουμε να λυθεί”, τόνισε ο διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Κουφαλίων.  

ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.