Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη για Ρόμα, το πρώτο ντέρμπι στη Σούπερλιγκ (βίντεο)


Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Κυριακής, αυτό που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Ελλάδα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει στοιχηματικά και το ματς της Ρόμα με την Ίντερ, ενώ θα μας απασχολήσουν έντονα και δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Νορβηγίας, τα οποία πλησιάζουν στο τέλος τους. Παράλληλα, στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να βρείτε το βίντεο που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Betarades.gr με αναλύσεις και εκτιμήσεις για όλα τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερλιγκ!

Κερδίζει η Ρόμα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον Άσσο σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Ρόμα – Ίντερ. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (1-1 εκτός έδρας) η Ρόμα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα, επικρατώντας εντός έδρας της Άστρα με 4-0. Στο πρωτάθλημα, μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι με 4-0 το συγκρότημα του Σπαλέτι επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Τορίνο. Από την άλλη πλευρά, τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε η Ίντερ μεσοβδόμαδα στην έδρα της Σπάρτα Πράγας (3-1), προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές , στις οποίες σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι η Ρόμα θα εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει η Νόρκεπινγκ

Συνεχίζουμε με το Χ2 σε απόδοση 2.20 στον αγώνα ΑΪΚ – Νόρκεπινγκ. Επιπόλαια εμφανίστηκε την περασμένη αγωνιστική η ΑΪΚ και το… πλήρωσε, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 με την Έλφσμποργκ στο Μπορός. Πρώτη ισοπαλία μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για το σύνολο του Νόρλινγκ, το οποίο επέκτεινε το αήττητο σερί του στις επτά αγωνιστικές (5-2-0). Φιγουράρει εδώ και πολύ καιρό στην τρίτη θέση της κατάταξης, που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά είδε τη διαφορά από την Γκέτεμποργκ να μειώνεται στους πέντε πόντους. Από την πλευρά της, η Νόρκεπνιγκ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Τζουργκάρντεν. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες και δεκαοκτώ αγωνιστικές αήττητη (13-5-0), έπεσε ξανά στη δεύτερη θέση πρέπει πάση-θυσία να φύγει με το «διπλό» από τη Στοκχόλμη καθώς η Μάλμε νίκησε χθες τη Χάκεν (4-2 εκτός έδρας) και μετά από δύο εβδομάδες, στις 16/02 (υπάρχει ενδιάμεσα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων), υποδέχεται στην έδρα της τη Μάλμε, εκεί που κατά πάσα πιθανότητα κριθεί και ο φετινός πρωταθλητής.

«Τρίποντο» η Φρέντρικσταντ

Επόμενη επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 1.90, στον αγώνα Φρέντρικσταντ – Ρανχάιμ. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σάντεφιορντ προέρχεται η Φρέντρικσταντ, παρά το γεγονός ότι πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπέγκμπι στο 24’. Έτσι μπήκε στοπ στο αήττητο σερί έξι αγώνων για το συγκρότημα του Μιέλντε, στο οποίο μέτρησε τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Πλέον βρίσκεται στη 10η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες ώστε να μην πάει στράφι το εξαιρετικό ντεμαράζ. Κόντρα στη Ρανχάιμ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αν παρουσιαστούν το ίδιο επιθετικοί και ουσιαστικοί όπως το τελευταίο δίμηνο, πιθανόν να μη συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στο δρόμο προς το τρίποντο. Μέσα στο «σπίτι» τους μετρούν τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Ουλενσάκερ, Ασάνε, Γιερβ και Στρόμεν. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Όσλο προέρχεται η Ρανχάιμ, από την πλευρά της, η οποία μπορεί αν μην εντυπωσίασε με την παρουσία της, ωστόσο πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία για το σύνολο του Μάαλεν στα τρία τελευταία παιχνίδια και έτσι έχει καταφέρει να βρεθεί στην 11η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Κόντρα στη Φρέντρικσταντ καλείται να κάνει ακόμη ένα άλμα παραμονής ώστε να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που «καίνε», ωστόσο το έργο του είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.

Οι εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της Σούπερλιγκ

Ακολουθεί το βίντεο με τις συνοπτικές αναλύσεις και εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της Κυριακής στη Σούπερλιγκ. Η αυλαία ανοίγει με τον αγώνα Βέροια – ΠΑΟΚ (16:00), ακολουθούν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και Πλατανιάς – Παναιτωλικός στις 18:15 και το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 20:30 με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ. 


Επιλογή με ρίσκο από τη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Φρανκφούρτη – Μπρεμενχάβεν, στον οποίο θα πάμε με το Under 147.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Δεν είναι καλά η Φρανκφούρτη και το έδειξε και στα φιλικά πριν τα δύο επίσημα δύσκολα παιχνίδια που είχε εκτός έδρας και το κύριο της πρόβλημα μέχρι σήμερα είναι η επιθετική της επίδοση αφού έχει σκοράρει 60 με Βόννη, 55 με Μπάμπεργκ, 69 με Γκουάρος Ντε Λάρα (το διηπειρωτικό), 64 με Τσιμπόνα, 70 με Οστάνδη, 61 με Μπέιρουθ και 77 στη μοναδική της νίκη επί της αδύναμης Κολωνίας. Η Μπρεμερχάβεν μπορεί να έχει πετύχει δύο νίκες ήδη, αλλά είχε εύκολες σχετικά αναμετρήσεις εντός έδρας και το μόνο θετικό που παρουσιάζει πολύ νωρίς είναι η αντίθετη συμπεριφορά από την περσινή που δεν μπορούσε να νικήσει εντός έδρας κανέναν αντίπαλο. Η επιθετική αδυναμία της Φρανκφούρτης και όχι το άναρχο παιχνίδι που έχει κάνει μέχρι τώρα η Μπρεμερχάβεν θα κρίνει τον αγώνα, άλλωστε η Μπρεμερχάβεν παρουσίασε δύο μεγάλα σκορ αντιμετωπίζοντας τις δύο πιο άναρχες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, Τούμπινγκεν και Χάγκεν. Θα ρίξει το ρυθμό του αγώνα η Φρανκφούρτη για να πάρει την πρώτη της νίκη και η Μπρεμερχάβεν θα πέσει πολύ χαμηλότερα από τους 91.5 πόντους που έχει μέχρι στιγμής μέσο όρο. Με ρίσκο επιλογή το Under 147.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.