VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη στην Πέλλα

Ο Γιάννης Σηφάκης  στο ΔΣ του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ) στην Φλαμουριά, στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για τα εργασιακά, σε εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LΗILNA 2 και στις εκδηλώσεις του Μεσημερίου 

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ) 
Το ΔΣ του ΣΕΑΣ συνεδρίασε στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Παραγωγών στην Φλαμουριά και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
Ανασκόπηση συμμετοχής της Πέλλας στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας- συμπεράσματα  
Σύσταση ΣΕΑΣ – έγκριση καταστατικού
Συμμετοχή ΣΕΑΣ στην διαβούλευση για τα κριτήρια αναγνώρισης οργανώσεων παραγωγών – πρόταση προς το Υπουργείο
Θέματα ΕΛΓΑ
Επίλυση των προβλημάτων για την εφαρμογή του ψηφισθέντος Νόμου για τα εργόσημα των παράτυπα διαμενόντων αλλοδαπών εργατών γης

Ο βουλευτής συνεργάστηκε με τους εκπροσώπους των αγροτών για τον άμεσο προγραμματισμό ενεργειών όσον αφορά τα θέματα που προαναφέρθηκαν. 

Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών 
Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών για τα εργασιακά δικαιώματα σε σχέση με την διαπραγμάτευση με ομιλητές την πρόεδρο κ. Θεανώ Ζουρνατζίδου και τον δικηγόρο ( εξειδικευμένο σε εργασιακά θέματα) Θέμη Αχτζόγλου . 
Ο βουλευτής αναφέρθηκε στις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η κυβέρνηση στην 2η διαπραγμάτευση, στην ανάγκη επαναφοράς του Ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου με τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις για τον κατώτατο μισθό, την επαναφορά των συλλογικών και ατομικών εργασιακών δικαιωμάτων, στην ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες θέσεις του ΔΝΤ και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. 

Εκδήλωση Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LHILNA2
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας με προσκεκλημένους τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και από τον συνεργαζόμενο στο πρόγραμμα Δήμο του FYROM ο βουλευτής αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών όχι μόνο για την χρηματοδότηση δράσεων σημαντικών και για τις δύο χώρες αλλά και για την χρησιμότητα των κοινών δράσεων για την εδραίωση και εμβάθυνση της φιλίας μεταξύ των δύο γειτονικών λαών. Η εδραίωση κλίματος φιλίας και συνεργασίας  - τόνισε - μπορεί να βοηθήσει και στην ευκολότερη εξεύρεση πολιτικής λύσης στα εκκρεμεί προβλήματα  μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών. 

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση Γ. Σηφάκη στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για τα εργασιακά δικαιώματα:  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…