Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη στην Πέλλα


Ο Γιάννης Σηφάκης  στο ΔΣ του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ) στην Φλαμουριά, στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για τα εργασιακά, σε εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LΗILNA 2 και στις εκδηλώσεις του Μεσημερίου 

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ) 
Το ΔΣ του ΣΕΑΣ συνεδρίασε στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Παραγωγών στην Φλαμουριά και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
Ανασκόπηση συμμετοχής της Πέλλας στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας- συμπεράσματα  
Σύσταση ΣΕΑΣ – έγκριση καταστατικού
Συμμετοχή ΣΕΑΣ στην διαβούλευση για τα κριτήρια αναγνώρισης οργανώσεων παραγωγών – πρόταση προς το Υπουργείο
Θέματα ΕΛΓΑ
Επίλυση των προβλημάτων για την εφαρμογή του ψηφισθέντος Νόμου για τα εργόσημα των παράτυπα διαμενόντων αλλοδαπών εργατών γης

Ο βουλευτής συνεργάστηκε με τους εκπροσώπους των αγροτών για τον άμεσο προγραμματισμό ενεργειών όσον αφορά τα θέματα που προαναφέρθηκαν. 

Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών 
Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών για τα εργασιακά δικαιώματα σε σχέση με την διαπραγμάτευση με ομιλητές την πρόεδρο κ. Θεανώ Ζουρνατζίδου και τον δικηγόρο ( εξειδικευμένο σε εργασιακά θέματα) Θέμη Αχτζόγλου . 
Ο βουλευτής αναφέρθηκε στις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η κυβέρνηση στην 2η διαπραγμάτευση, στην ανάγκη επαναφοράς του Ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου με τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις για τον κατώτατο μισθό, την επαναφορά των συλλογικών και ατομικών εργασιακών δικαιωμάτων, στην ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες θέσεις του ΔΝΤ και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. 

Εκδήλωση Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LHILNA2
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας με προσκεκλημένους τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και από τον συνεργαζόμενο στο πρόγραμμα Δήμο του FYROM ο βουλευτής αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών όχι μόνο για την χρηματοδότηση δράσεων σημαντικών και για τις δύο χώρες αλλά και για την χρησιμότητα των κοινών δράσεων για την εδραίωση και εμβάθυνση της φιλίας μεταξύ των δύο γειτονικών λαών. Η εδραίωση κλίματος φιλίας και συνεργασίας  - τόνισε - μπορεί να βοηθήσει και στην ευκολότερη εξεύρεση πολιτικής λύσης στα εκκρεμεί προβλήματα  μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών. 

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση Γ. Σηφάκη στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για τα εργασιακά δικαιώματα:  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.