Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Εκ μέρους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων και της ΝΟΔΕ Πέλλας, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση με θέμα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

Η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες», στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (αίθουσα πληροφορικής), το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 π.μ.

Καλούνται όλοι οι πολίτες της Πέλλας που επιθυμούν να ενημερωθούν γύρω από τα ποικίλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο Αγροτών και Κτηνοτρόφων να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση.

Ομιλητές της εκδήλωσης, θα είναι ο Γραμ. Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθ. Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της ΝΔ, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρης Μελάς, ο Υπεύθ. της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας και ο Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών, Χρήστος Γιαννακάκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ SHOW Ο ΗΛΙΑΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο σύντομο ανέκδοτο "ΝΔ: Συμφωνία αλήθειας με τους αγρότες" ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μονη συμφωνια αληθειας ειναι με την ΜΗΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.