Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε νικηφόρα από το Δίον ο ΦΟ Αριδαίας


ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 60-77
Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η ομάδα της Αριδαίας νικώντας εκτός έδρας τον Βαφύρα Δίου με 60-77 για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, παρ'ότι αγωνίστηκε χωρίς τον Τοπαλίδη λόγω τραυματισμού.

Παρά το καλό ξεκίνημα των παικτών του Παναγιώτη Βάτση, ήταν άτυχος ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Μπεγλόπουλος, αφού έκανε γρήγορα 3 φάουλ σε διάστημα 2 λεπτών αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι όμως συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μείνουν κοντά στο σκορ στη λήξη της πρώτης περιόδου (13-16). 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε ακόμα πιο πολύ με τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλή άμυνα κυρίως πάνω στα ατού του Βαφύρα (Παπαδόπουλο και Κουρκούτα) και να ευστοχούν έξω από τα 6,75. Ο Βαφύρας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15-25 έκανε την αντεπίθεση του με ένα σερί 10-0 κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτες του ΦΟΑ έτρεξαν με τη σειρά τους ένα σερί 0-11 με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 25-36.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με το ΦΟΑ να κρατάει σταθερά μια διαφορά 15 πόντων.Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το buzzer beater τρίποντο του Δημήτρη Τζάτση που σκόραρε από το κέντρο στη λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής του ΦΟΑ έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες της αποστολής να αγωνιστούν και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με νίκη του ΦΟΑ με 60-77.

Από πλευράς νικητών πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Μακρόπουλος με τους 22 πόντους που πέτυχε. Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Παπαβραάμ που πέτυχε 18 πόντους ενώ και στην άμυνα κατάφερε να περιορίσει τον Κουρκούτα του Βαφύρα. Σταθερά καλοί σε ακόμα ένα παιχνίδι κυρίως έξω από τα 6,75 οι Αβραμίδης (16π.) και Τζάτσης (14π.). 

Από τον Βαφύρα ξεχώρισε ο Παπαδόπουλος που πέτυχε 19 πόντους.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο παίκτης του ΦΟΑ Δημήτρης Τζάτσης μας είπε δυο λόγια για τη χθεσινή αναμέτρηση:

"Όλη η ομάδα προετοιμάστηκε καλά από την αρχή της εβδομάδας καθώς γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μετά την νίκη του Βαφύρα μέσα στα Γιαννιτσά. Παρά την απώλεια του Τοπαλίδη λόγω του τραυματισμού του ανταποκριθήκαμε σωστά, βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε και πήραμε σχετικά εύκολα την νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή. Όλοι μας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Θοδωρή και να είναι γρήγορα κοντά μας. Ακολουθούν 2 ματς στην έδρα μας και ο στόχος είναι οι ισάριθμες νίκες για να διατηρήσουμε το απόλυτο."

Την επόμενη αγωνιστική (5/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ ο Βαφύρας αγωνίζεται στη Βέροια με τον ΑΟΚ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-16), 2o(25-36), 3o(43-58), 4o(60-77)

BAΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Σαραπτσής 1, Λαλλάς 5, Καραμπατάκης 4, Μπούμπουρας 6, Σιώκας, Κουμπατσιάρης 7(1), Κουρκούτας 5(1), Ψαρρός 6(1), Τσιμήτρης 7, Παπαδόπουλος 19(4), Ελευθεριάδης, Στέρκου.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης 2, Αβραμίδης 16(3), Σαμαρτζίδης 5(1), Τόπκας, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 18(2), Ζέρζης, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 22, Αργυρός, Τζάτσης 14(4).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.