Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανώτερος ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε δίκαια του Ζαφειράκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής (βίντεο&φωτο)


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 59-74
Την ήττα από τον ανώτερο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ΑΟΚ Βέροιας γνώρισε η ανδρική ομάδα basket του Ζαφειράκη Νάουσας. Παρουσία πολλών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας basket του Ζαφειράκη.

Η ομάδα της Νάουσας ξεκίνησε με τους Σκουλαριώτη, Σιδηρόπουλο, Τούφα, Μουρατίδη και Μπάμπο στην βασική πεντάδα. Από νωρίς η ομάδα του ΑΟΚ κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να οδηγεί στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι καλύτερες επιθετικές επιλογές του ΑΟΚ και η αστοχία των παικτών του Ζαφειράκη έδωσαν προβάδισμα πέντε πόντων στην ομάδα της Βέροιας (13-18).

Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η είσοδος του Τσακίρη για την ομάδα της Νάουσας άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο πολύπειρος αθλητής έδειχνε να κυριαρχεί κάτω από την ρακέτα. Οι παίκτες του Ζαφειράκη τροφοδότησαν τον Τσακίρη που κατάφερε να φορτώσει με φάουλ τους αντιπάλους του και να σκοράρει κάτω από το καλάθι.

Η ομάδα του Α.Ο.Κ όμως έβρισκε επιθετικά τις λύσεις που της επέτρεπαν να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ και με δυο συνεχόμενα σουτ τριών πόντων κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά στους έντεκα (17-28) (06:25 πριν από την λήξη του ημιχρόνου). Ο επιθετικός οίστρος της ομάδας της Βέροιας συνεχίστηκε ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά (17-33) (04:32 πριν από την λήξη).

Σε εκείνο το σημείο ο Ζαφειράκης έσφιξε την άμυνα του, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, βρήκε ελεύθερα σουτ και με τον Τσακίρη να μην έχει κανένα πρόβλημα κάτω από την αντίπαλη ρακέτα κατάφερε να μειώσει στο σκορ και πάει στα αποδυτήρια με -5 (30-35).
Το πολύ κακό πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου έβαλε τέλος στα όποια σχέδια για ανατροπή του παιχνιδιού από την πλευρά του Ζαφειράκη Νάουσας. Η διαφορά ανέβηκε και πάλι στους δέκα (32-42) (5:28 πριν από την λήξη). Παρά τις προσπάθειες των παικτών της Νάουσας, ο Α.Ο.Κ έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μάντσο (21 πόντους) κατάφερε να συντηρεί την διαφορά ασφαλείας και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά με 46-57.

Το τέταρτο δεκάλεπτο έμοιαζε με τυπική διαδικασία καθώς η ομάδα της Βέροιας έχοντας υπομονή στην επίθεση και λειτουργώντας σωστά στα αμυντικά της καθήκοντα κατάφερε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ και να προηγηθεί με 52-68 (05:00 πριν την λήξη του παιχνιδιού).

Την μέγιστη μάλιστα διαφορά (19 πόντους) την έφτασε τρία λεπτά πριν από την λήξη του παιχνιδιού με σκορ (56-74). Η κόρνα της γραμματείας βρήκε νικήτρια την ομάδα του Α.Ο.Κ Βέροιας με σκορ 59-74.

Δείτε το βίντεο:

ΖAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Τούφας-Πουρλίδας): Βάιγκαντ 1, Τσακίρης 22, Μουρατίδης 8, Μπάμπος 6, Σκουλαριώτης 3, Σιδηρόπουλος 7, Τούφας 13, Ζέφυρος, Τσεχελίδης, Ζαχαριάδης, Λιόλιος.

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσιας): Τρομπούκης 9, Ουσουλτζόγλου 6, Χρυσάφης 5, Γκανάς 11, Καπνάς 9, Τυριακίδης 3, Μάντσος 21, Λέφας 2, Γιαννουζάκος 9, Στεργιούλας, Πάππους.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Πηγή: inaoussa.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.