Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας ενημερώνει τους οικοδόμους, δασεργάτες, χειριστές, εργαζόμενους σε τουριστικά επαγγέλματα και λοιπούς εποχικούς κλάδους ότι την 10/10/2016 ξεκινάει ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες εργαζομένων, 
που περιλαμβάνονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 όπως ισχύει.
Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού 
βοηθήματος ορίζεται η 30/11/2016.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Οι οικοδόμοι να έχουν πραγματοποιήσει από 95 έως 210 ημερομίσθια το 2015.
Οι δασεργάτες να έχουν πραγματοποιήσει από 50 έως 240 ημερομίσθια το 2015
Οι χειριστές να έχουν πραγματοποιήσει από 70 έως 210 ημερομίσθια το 2015.
Οι μισθωτοί τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 75 ημερομίσθια το 2015 και όχι περισσότερα από 50 ημερομίσθια κατά την χρονική περίοδο από 1η Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ 

Ως διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας και ταυτόχρονα πολίτες αυτής της χώρας βλέπουμε και ανησυχούμε για την όλη κατάσταση που διαδραματίζεται στην χώρα μας. Συμφωνώντας με τις απόψεις της ΓΣΕΕ έχουμε να πούμε τα εξής: 
Με αντιαναπτυξιακές λογικές και φορομπηχτική πολιτική, η Κυβέρνηση για ακόμη  μία φορά επιχειρεί, μέσω του νέου προϋπολογισμού, να τροφοδοτήσει το πρωτογενές πλεόνασμα στις πλάτες όμως ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. 
Η ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική της συνεχίζεται, με μέτρα που ανακυκλώνουν την ύφεση και την κοινωνική ισοπέδωση.
Μιλάει στο νέο προϋπολογισμό για αύξηση των φορολογικών εσόδων, ρίχνοντας αποκλειστικά στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων επιπλέον βάρη, από αυτά που ήδη τους έχουν γονατίσει. 
Έχει το θράσος μάλιστα να εκτιμά μείωση της ανεργίας, όταν δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για την ενίσχυση της ανάπτυξης και κατ΄επέκταση τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 
Αντί να λαμβάνει μέτρα στήριξης των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας, τελικά καθιστά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους επαίτες. 
Προχωρά μάλιστα σε απρόκλητες επιθέσεις  με χημικά εναντίον των συνταξιούχων, που πράττουν το αυτονόητο. Διαμαρτύρονται επειδή καθημερινά βιώνουν τη φτώχεια και την αναξιοπρέπεια. 
Ας καταλάβουν επιτέλους οι κυβερνώντες ότι καμία πολιτική δεν μπορεί να σταθεί πάνω σε κοινωνικά συντρίμμια. 
Όσο η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια καταστροφική τακτική, η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους και στον αγώνα. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.