Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη προτιμούν το τριήμερο οι Έλληνες


Η Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων όσον αφορά τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία των κρατήσεων της airtickets για το διάστημα 27 με 30 Οκτωβρίου. Η Αθήνα, το Ηράκλειο και η Ρόδος έρχονται αμέσως μετά στις προτιμήσεις των Ελλήνων. H Λάρνακα είναι πρώτη από τους προορισμούς του εξωτερικού που εμφανίζεται στη δεκάδα. Στην έκτη θέση βρίσκεται ένας ακόμη προορισμός εσωτερικού, τα Χανιά.
Τέλος, οι τοπ 10 προορισμοί συμπληρώνονται με κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, η Σόφια και η Κωνσταντινούπολη. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, κυμαίνονται, κατά μέσο όρο, στα 179 ευρώ, με χαμηλότερη τιμή τα 23 ευρώ και υψηλότερη τιμή, τα 1.807 ευρώ. Σύμφωνα με τα δεδομένα των κρατήσεων της airtickets, οι περισσότεροι ταξιδιώτες (71%) θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος , καθώς η δημοφιλέστερη ημερομηνία αναχώρησης είναι η 27η Οκτωβρίου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.