Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στα Καλύβια Πέλλας (φωτο)


Στο πλαίσιο της φετινής «3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού» πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων  Δήμου Σκύδρας, ενημερωτικές κι αθλητικές  εκδηλώσεις με θεματικό  άξονα που είχε τον τίτλο: «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους». Στα σχολεία είχαν προηγηθεί δράσεις όπως: προβολή σχετικού υλικού, επεξεργασία και συζήτηση του θέματος, εικαστικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία (Δ.Σ.): Άσπρου, Δάφνης, Καλυβίων, και Σταυροδρομίου.
Τους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Διευθυντής του Δ.Σ. Καλυβίων  Γιώργος Δημητριάδης που εξήγησε το σκοπό της συνάντησης.
Ακολούθως, πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν στην αξία της ημέρας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Σκύδρας κ. Μιχάλης Λαουντός, η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Πέλλας κ. Ελισάβετ Τάρη και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτριος Κουρσαράκος.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε με αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες, αθλητικά παιχνίδια και εφαρμογή του προγράμματος Kids’ Athletics της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF). Την ευθύνη για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων είχαν οι γυμναστές: Αντωνιάδης Άκης, Δημητριάδου Σμαρώ, Ινεμπολίδης Παύλος και Φερφέλης Κωνσταντίνος.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.