Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος από τον Αλμωπό και ο Κώστας Καπουσούζης!


Μια μέρα μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αβραμίδη, από τον Αλμωπό Αριδαίας αποχώρησε ακόμα ένας παίκτης, ο Κώστας Καπουσούζης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Ο υψηλόσωμος φορ ζήτησε να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε δεκτό. Πλέον, αυξάνονται οι ανάγκες ενίσχυσης (αναζητήσεις για αριστερό μπακ, στόπερ, «εξάρι» και εξτρέμ) και με την επιστροφή του προέδρου Κώστα Γάτσου από το εξωτερικό αύριο, θα γίνει κρίσιμη σύσκεψη με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη.

Ήδη η ομάδα της Πέλλας τσεκάρει στις προπονήσεις τον 24χρονο μεσοαμυντικό, Χρήστο Σερασκέρη, με θητεία σε Μακροχώρι, Λευκάδια, Εθνικό Μαλγάρων και Νηρέα Βέροιας. Για τον αγώνα με το Νέστο στη Χρυσούπολη, θα λείψει μόνο ο τιμωρημένος Μουρατίδης, ενώ γυρνούν οι Παπαζούδης και Δεληχατζής.

Πηγή: arenafm.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. σου προσφέρουν τη Γ εθνική στο πιάτο και το κλωτσας...καλή συνέχεια να έχει το παληκάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε παλικάρι.
      Κλωτσας την Ρεαλ?



      Μήπως τα πρώτα αποτελέσματα σε θορυβησαν?

      Διαγραφή
  2. Εξαπλώνεται το πουλοβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλος παικτης δυσκολος χαρακτηρας..αςπαει στο καλο...ο ΑΛΜΩΠΟΣ δεν κολαει σε αυτα..εχει πολλους καλους παικτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πόρτα να κλείσετε μόνο

      Διαγραφή
    2. να φύγω να πάω που αγόρ μου? κρυα βρύση ή πιερικό με καφέδες πληρώνονται.

      Διαγραφή
  4. δηλαδή αν είμασταν Νάουσα που δεν έχει πληρωθεί κανείς, Εορδαικός που έμεινε με πιτσιρίκια γιατί επίσης δεν πληρώνει κανείς, αν ήμασταν Καβάλα με διπλάσιο μπάτζετ και χάσανε απ το Φούφα τι θα λέγατε? μια χαρά είναι η ομάδα και απ ότι είπανε οι διαιτητές περισσότερο κόσμο μόνο η Καλαμαριά και η Δράμα έχουν περισσότερο κόσμο απ την Αριδαία.Αυτά για όσους νομίζουν ότι ξέρουν.
    Πληροφοριακά η ομάδα είναι ΑΗΤΗΤΗ εναμιση χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι καθηστε Αλμωπο και οταν σας διωξει να φατε το πιστολι της ζωης. Εκει που θελουν πληρωνουν εκεινοι που φευγουν ομως δεν παιρνουν τιποτα. Ετσι γινονται οι συμφωνιες στον Αλμωπο. πρωην παικτης

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.