Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός: Άυπνος ο Καραγιαννίδης, λόγω… γερμανικού, την «έπεσε» στο πούλμαν!


Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τον τερματοφύλακα του Αλμωπού Αριδαίας, Γρηγόρη Καραγιαννίδη, που απέκρουσε και τα τέσσερα πέναλτι που χτύπησε η Καρδία στη Μηχανιώνα για το κύπελλο, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση (με 2-0 στη… ρουλέτα).

Η επίδοση… Ντουκαντάμ κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, για έναν γκολκίπερ που είναι «σπεσιαλίστας» στις αποκρούσεις πέναλτι γενικότερα. Ο 24χρονος Καραγιαννίδης (καταγωγή από Σωσάνδρα Αλμωπίας), που μπήκε στο 83΄ αντί του… μέσου Διαμαντίδη, λόγω της αποβολής του βασικού γκολκίπερ του Αλμωπού Σίμου Μένιου, έδειξε ανίκητος στις εκτελέσεις των Δούκα, Μητσιού, Μάντζιου και Βόσδου για την Καρδία, γράφοντας ιστορία.

Η επιτυχία του αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αν συνυπολογιστεί ότι ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης ήταν… ξενυχτισμένος, αφού έκανε «γερμανικό» νούμερο στη στρατιωτική μονάδα του στην Έδεσσα όπου υπηρετεί το προηγούμενο βράδυ και την… έπεσε λίγο στο πούλμαν της ομάδας, πηγαίνοντας για Μηχανιώνα. Άξιος και μάτι-γαρίδα στις εκτελέσεις!

Πηγή: arenafm.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κρίμα να μην υπάρχει βίντεο..
    Με τόσα κινητά δεν έγραψε κανείς βίντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε το Βίντεο!!! Καλύτερα που δεν υπάρχει!!! ...ή μήπως υπάρχει???

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.