Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η όμορφη έπαρχος... "έφαγε" την αστυνομικό διοικητή Σαντορίνης


Το ενεργό ηφαίστειο που ακούει στο όνομα «Θεώνη»… έσκασε στη Σαντορίνη και η λάβα του έφθασε μέχρι την Κατεχάκη. Η εντυπωσιακή και πανέμορφη έπαρχος Σαντορίνης απέστειλε επιστολή (Αρ. πρωτ. 5411) στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στην οποία σέρνει τα εξ αμάξης στην αστυνόμο που είχε αποσπαστεί από την Καλαμάτα για να διοικήσει την Αστυνομία του όμορφου νησιού των Κυκλάδων. Και όχι όποια και όποια αστυνόμο, αλλά και συγγραφέα. Μάλιστα, η νεαρή αξιωματικός, εξαιτίας της επιστολής αυτής επανέρχεται τις επόμενες ημέρες πίσω στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στο Α.Τ Κοπανακίου.

Στην επιστολή, που παρουσιάζει σήμερα αυτούσια η «Freddo», η έπαρχος Θεώνη Λειβαδάρου σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ως έπαρχος Θήρας, με την πλήρη θεσμική μου ιδιότητα, αλλά και ως πολίτης του τόπου μου, θεωρώ πως πρέπει να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα και στο οποίο, αν έχετε την πρόθεση, μπορείτε εκ της σημαντικής σας θέσης να δώσετε μια οριστική λύση. Ειδικότερα, βρίσκομαι στην προσωπικά εξαιρετικά άβολη και δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω πως η δραστηριοποίηση της εδώ διοικήτριας Α.Τ. Θήρας κας Μαρίας Καραγιάννη αξιολογείται καθημερινά ως απολύτως αρνητική για το νησί, από φορείς αλλά και προπαντός από τους ίδιους τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από την αρχή της εδώ παρουσίας της, αλλά ιδίως τελευταίως, συστηματικά και σε καθημερινή βάση δέχομαι προσωπικά πολυπληθείς αναφορές από πολίτες, οι οποίοι την κρίνουν ως εξαιρετικά μη συνεργάσιμη, με έπαρση, απότομη στη συμπεριφορά της, συχνά δημοσίως και ιδιωτικώς αγενή και προσβλητική απέναντί τους. Είναι απολύτως απογοητευμένοι και θορυβημένοι από τη μη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στο πρόβλημά τους».

Η κ. Λειβαδάρου, μάλιστα, επικαλείται και καταγγελίες συμπολιτών της και στο Facebook, επισημαίνοντας:

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα πολίτη, η οποία το σχολίασε και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook). Eυρισκόμενη πάντοτε κοντά στον απλό πολίτη του νησιού μου, αρχίζω πια να ανησυχώ σοβαρά. Δεν σας κρύβω το ενδεχόμενο να υπάρξουν σοβαρότερες επιπλοκές, ως προϊόν της έκρυθμης κατάστασης που έχει πια δημιουργηθεί και σας περιγράφω παραπάνω. Σε όσες προσωπικές δε προσπάθειες κατέβαλα προκειμένου να βελτιώσω το υπάρχον εναντίον της κλίμα, συνάντησα και η ίδια την απρόθυμη προσωπική της στάση, που επιβεβαιώνει τρόπον τινά και τις από όλες τις πηγές αιτιάσεις για την καθολική της αδυναμία να επιδείξει πνεύμα στοιχειώδους συνεργασίας και υπευθυνότητας».

Μάλιστα, η έπαρχος του νησιού αναφέρει στην εμπιστευτική επιστολή της και ένα περιστατικό με Αθίγγανους, οι οποίοι είχαν «στρατοπεδεύσει» έξω από το επαρχείο:

«Ενδεικτικά σας αναφέρω έγγραφο με ημ. 11-07-2016, το οποίο της το έχω στείλει και όφειλε να μου απαντήσει εντός 15 ημερών, ως ορίζει ο Νόμος, και στο οποίο δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη, αλλά και τωρινό παράδειγμα ζητώντας τη συνδρομή της για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα με τους Αθίγγανους που έχει προκύψει στο νησί, και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του επαρχείου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες, μου απάντησε ότι έχει άλλες προτεραιότητες και θα έπρεπε να την έχω ενημερώσει νωρίτερα. Με την ελπίδα ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας την επιστολή μου και θα επιληφθείτε αρμοδίως του απολύτως σοβαρού αυτού θέματος».

Η επιστολή στάλθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στις 10 Αυγούστου και πηγές από την Κατεχάκη μας αναφέρουν πως το «μείγμα» των δύο γυναικών στη Σαντορίνη παρέμεινε… εκρηκτικό μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Μάλιστα, όπως ενημερωνόμαστε, η επιστολή της επάρχου είχε ως συνέπεια να επανέλθει τις επόμενες μέρες στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ΑΤ Κοπανακίου.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η αστυνόμος α’ Μαρία Καραγιάννη τοποθετήθηκε τον Ιούνιο και με απόσπαση μόνο για τους θερινούς μήνες ως διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Μέχρι τότε ήταν διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Κοπανακίου. Η Μαρία Καραγιάννη εκτός από τη στολή έχει και άλλη μια αγάπη, αυτή της συγγραφής. Μάλιστα το μυθιστόρημά της με τίτλο «Στη σκιά της σιωπής» έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστό. Η Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. 

Πηγή: parapolitika.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μάλλον δέν έκανε τα χατηρια στην έπαρχο ή αστυνομικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως την ζηλευε επειδη ηταν πιο ομορφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπαζο η Επαρχος μπροστα στην Αστυνομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ…
    ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ….ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ…..ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ…ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ…ΑΓΕΝΗΣ…ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ….ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK…ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΩ ΕΔΕΙΞΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΕΠΑΡΧΟΣ…….ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΚΑΠΟΤΕ………
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ……ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ………..
    ΘΕΛΕΙ Η …………ΕΠΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.
    ΠΗΓΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΪ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕ ΜΥΚΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΤΟ ….ΠΑΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΥΡΑ ….ΕΠΑΡΧΟΣ.

    ΓΡΑΦΕΙΣ 5-10 ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΜΑΣ ΧΑΛΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ.
    ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΗΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ, ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.