Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Λέσχη Φίλων Αλμωπού απέκτησε το δικό της χώρο! (φωτο)


Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τη Λέσχη Φίλων Αλμωπού που απέκτησε το δικό της χώρο στο κέντρο της Αριδαίας με σκοπό την συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου της Aλμωπίας γύρω από την ομάδα, την πραγματοποίηση συναντήσεων των μελών της λέσχης άλλα και όλων των φίλων της ομάδας ώστε να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Αλμωπού και της Λέσχης.

Το τελευταίο δεκαήμερο, τα νέα γραφεία άνοιξαν για πρώτη φορά ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δ.Σ της Λέσχης, ενώ στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί.
Στη Λέσχη Φίλων Αλμωπού θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί έντυπο υλικό από την ιστορία της ομάδας μας και θα διατίθενται αυθεντικά προϊόντα (μπλούζες, καπέλα, κασκόλ ημερολόγια  κ.λπ) του Αλμωπού. Επίσης, το Δ.Σ της Λέσχης θα δώσει προτεραιότητα σε κοινωνικές δράσεις που θα προβάλλουν την έμπρακτη αφοσίωση της ομάδας στην πόλη. Καλούμαι λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.
Ο νέος  χώρος βρίσκεται στην οδό Κύπρου (απέναντι από το Choice sports bar) και θα είναι ανοιχτός  για το κοινό τις καθημερινές  ΔΕΥ-ΠΑΡ  18:00-20:00 και τις Κυριακές  πριν από τους εντός έδρας αγώνες του Αλμωπού. Mπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και να ενημερώνεστε  μέσω της σελίδας μας  στο   https://www.facebook.com/almoposmembers/

 Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ της Λ.Φ.Α


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Tha ithela na matho ti xreiazetai gia na ginei kapoios melos stin lesxi kathos k poio einai to ds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα τα παιδια που είμαστε κάθε Κυριακη στην ανοιχτή κερκίδα είμαστε στη λέσχη.Είμαστε παιδιά της περιοχής.Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.