Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση Θ. Τζάκρη στον πρόεδρο του ΣΕΒ


Για ανοίκεια και αήθη επίθεση του προέδρου του ΣΕΒ Θεοδώρου Φέσσα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για τη βιομηχανία, Θεοδώρα Τζάκρη σε ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις κ. Φέσσα στην «Καθημερινή της Κυριακής».

"Μετά την δήθεν εκ παραδρομής δημοσίευση του, με πρόφαση επιστημονικότητας, εβδομαδιαίου δελτίου του Συνδέσμου, στο οποίο ο κ. Φέσσας εξύβριζε κατά τρόπο πρωτοφανή τον πρωθυπουργό, ο ίδιος επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος εκπρόσωπος της ΝΔ, χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος", αναφέρει η κα Τζάκρη και προσθέτει:

"Είναι σε όλους προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης εκδίδει επιταγές τις οποίες θα εξαργυρώσουν κάποιοι στο μέλλον με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο. Είναι επίσης προφανές ότι το είδος της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπεί ο κ. Φέσσας και μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών πέριξ αυτού ανθίζει μόνο σε περιβάλλοντα διαπλοκής και σήψης.

Γι αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα, ένα τέτοιο περιβάλλον πράγματι μόνο η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη μπορεί να διασφαλίσει. Ωστόσο, ας μην κρατούν την αναπνοή τους. Εμείς συμπλέουμε με την υγιή επιχειρηματικότητα που παράγει και δημιουργεί στην χώρα μας και γι αυτήν την επιχειρηματικότητα, παρά τις αντίξοες διεθνείς και εγχώριες συνθήκες εργαζόμαστε καθημερινά με εμφανή αποτελέσματα".

ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΟΡΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝ ΜΕΤΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΖΑΚΡΗ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.