Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προτάσεις ενίσχυσης στον Αλμωπό


Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ έχει ο Αλμωπός Αριδαίας (μετά και τη φυγή των Αβραμίδη, Καπουσούζη, Κουτρούμπαλου), έχοντας στη λίστα μεταξύ άλλων τους Τόλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Μπασκάκη και Απόστολο Αποστόλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Τα κενά στην ομάδα της Πέλλας εντοπίστηκαν κυρίως μεσοαμυντικά (στόπερ, «εξάρι», πλάγιος μπακ) και τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Εκτός από τον δοκιμαζόμενο Σερασκέρη, τους «κυανόλευκους» απασχολούν οι Τόλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπασκάκης και Απόστολος Αποστόλου. Ο πρώτος είναι 25χρονος στόπερ (παίζει και αμυντικό χαφ) με θητεία σε Ηρακλή, Οδυσσέα Κορδελιού, Ηλυσιακό, Γάζωρο, Πανναξιακό, Πανελευσινιακό και εσχάτως Παναργειακό.

Ο Μπασκάκης είναι 22χρονος δεξιός μπακ (παίζει και από αριστερά), με θητεία σε Μακεδονικό, ακαδημίες Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΔ, Ποσειδώνα Καλαμαριάς και Νίκη Μεσημερίου (όπου ανήκει ακόμα), ενώ ο Αποστόλου είναι 27χρονος πολυσύνθετος μεσοαμυντικός, με παρουσία σε Επανομή, Μακεδονικό, ΠΑΟΝΕ, Ν. Αγιονέρι, Μουδανιά, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τώρα στον Άρη Παλαιοχωρίου (τοπικό Χαλκιδικής). 

Για τον μεθαυριανό αγώνα στη Μηχανιώνα με την Καρδία, ο Γιώργος Τυριακίδης δεν υπολογίζει στους Μουρατίδη και Δεληχατζή, ενώ ετοιμάζει… τόπο στα νιάτα, δίνοντας ευκαιρίες μάλλον στους Κιουλτζόπουλο, Κώνστα, Σιδώρη, Ζαμίδη και Μάθιους Ναγκόρο.

Πηγή: arenafm.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.