Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα


Θύμα κλοπής έπεσε η Αρίστη Τσίπρα ενώ βρισκόταν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η μητέρα του πρωθυπουργού είχε επισκεφθεί το Α’ Nεκροταφείο την περασμένη Παρασκευή (21/10) και όταν αποχώρησε από αυτό, συνειδητοποίησε ότι έλειπε από την τσάντα της, το κινητό της τηλέφωνο. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Freddo", η Αρίστη Τσίπρα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στο Διόνυσο, έσπευσε να ειδοποιήσει την ασφάλεια του γιου της για το γεγονός της κλοπής και αμέσως σήμανε συναγερμός… Φοβούμενοι ότι μπορεί να διαρρεύσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πρωθυπουργού, άνδρες της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άρχισαν να αναζητούν με ηλεκτρονικά μέσα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, το οποίο και εντόπισαν σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια, δύο ημέρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και από την επιχείρηση που ακολούθησε, διαπίστωσαν ότι δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος είχε συστήσει συμμορία που έκλεβε κινητά τηλέφωνα έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. 

Το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην κυρία Τσίπρα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους τόνισε πως δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.