Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Τα παιδιά με δυσλεξία από την Πέλλα δεν θα χρειαστεί να μετακινούνται Θεσ/νίκη για γνωματεύσεις


Ο ΕΟΠΠΥ αποφάσισε την εξαίρεση από το νέο Νόμο και του  Νομού Πέλλας όσον αφορά τις γνωματεύσεις για τα παιδιά με δυσλεξία. 

Δεν θα χρειαστεί οι γονείς τους να μετακινούνται στην Θεσσαλονίκη 
Ο ΕΟΠΠΥ αποφάσισε να εξαιρέσει και τον Νομό Πέλλας από τον νέο Νόμο που επέβαλε την έκδοση γνωματεύσεων για τα παιδιά με δυσλεξία από ειδικότητες ψυχιάτρου η νευρολόγου αντί παιδιάτρου που προέβλεπε ο προηγούμενος Νόμος. 

Επειδή δεν υφίστανται οι ειδικότητες του ψυχιάτρου και του νευρολόγου στα Νοσοκομεία του Νομού αποφασίστηκε η συνέχιση υπογραφής των σχετικών γνωματεύσεων από παιδίατρο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. 

Η κυβέρνηση προσπαθεί για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα υγείας και στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δηλαδή η ιατρική γνωμάτευση ψυχιάτρου-νευρολόγου μπορεί να γίνει από παθολόγο (το ότι κακώς γινόταν δεν με ενδιαφέρει) και είναι μεγάλη επιτυχία για χαρούμενη είδηση :;;; Τι μαύρη μαγεία είναι αυτή !!!!!!!!!!!!!!!!!. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε, τοποθετήστε αντίστοιχους γιατρούς στην Πέλλα και αφήστε το σανό που θέλετε να μας ταΐσετε (αρχίσαμε να το καταλαβαίνουμε και δεν μας αρέσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.