Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε Έδεσσα και Θεσσαλονίκη


Στην Έδεσσα θα μεταβεί αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και στον εορτασμό της ημέρας μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ.Παυλόπουλος, θα παραστεί στη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Έδεσσας, ενώ αργότερα θα μεταβεί στο δημαρχείο της πόλης, όπου σε ειδική τελετή θα ανακηρυθχεί σε επίτιμος δημότης Έδεσσας.

Στη συνέχεια, ο ΠτΔ θα παρακολουθήσει παρέλαση πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων. Αργότερα, θα επισκεφθεί το Μητροπολιτικό Μέγαρο Εδέσσης και το Δημοτικό Κέντρο «Καταρράκτες», όπου θα τον υποδεχθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του. Τελευταίος σταθμός για τον κ.Παυλόπουλο, στη Έδεσσα, θα είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.

Το απόγευμα, ο ΠτΔ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εγκαινιάσει τις εκθέσεις «Ντελακρουά σκηνοθετώντας το ‘21» και «Philippoteaux, Το Πανόραμα της Πολιορκίας του Παρισιού» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ.

Οι δύο εκθέσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής και Γαλλικής Προεδρίας της Δημοκρατίας και σε συνεργασία με μουσεία και πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας και της Γαλλίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Βλάχος ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, δόξα και τιμή στα λούνα παρκ και άρτος μετά θεαμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου 2.25 λόγο πιο λαϊκά για να γίνεις κατανοητός .Δεν είναι όλοι του ΧΑΡΒΑΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΑΡΒΑΝΤ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.
      ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΟΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

      Διαγραφή
  3. Να τον πάει ο δήμαρχος μας στο ξενία και στη σμαρεικα να δει το πρότυπο άσυλο σκύλων που όσο χειμωνιαζει τρων και τις λαμαρίνες από τα αμάξια εκτός από πεζούς και ποδηλάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το πάει να φάει μπουγάτσα και φλογέρα Εδέσσης, είμαστε περήφανη για αυτά τα παραδοσιακά μας προϊόντα, τα τρώμε επί Σόντρα και επί Γιάννου δεκαετίες τωρα, σε λιγο καιρό θα εχουμε και χαλβά Εδέσσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.