Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παντελίδης: «Πολλά τα υπέρ του Αλμωπού έναντι άλλων»


Ο σκόρερ του Αλμωπού Αριδαίας, στην ήττα στη Χρυσούπολη (2-1) ήταν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Παντελίδης, που έχει παίξει στην κατηγορία και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. 

O Παντελίδης δήλωσε στην «ΑRENA PRESS»:

«Ο Νέστος είναι δυνατή ομάδα, αλλά τον προβληματίσαμε. Βάσει εμφάνισης, ευκαιριών και δοκαριού, αξίζαμε περισσότερα. Χάσαμε μετά από… ενάμισι χρόνο, κάποτε θα γινόταν και αυτό! Είμαστε πολύ βελτιωμένοι από το πρώτο φετινό ματς με την Καρδία, την οποία θέλουμε να κερδίσουμε στο κύπελλο, την Κυριακή στη Μηχανιώνα, για να προκριθούμε.

Ο Αλμωπός δεν θα κινδυνέψει, πέφτει ένας, η σωτηρία είναι δεδομένη. Είμαστε σε θέση ισχύος απέναντι σε αρκετές ομάδες, είναι πολλά τα υπέρ μας, όπως ο ενθουσιασμός, η έλλειψη πίεσης και ο κόσμος. Στόχος είναι η αξιοπρεπής πορεία ως νεοφώτιστοι και μια καλή θέση. Ατού μας είναι το πάθος, η ενέργεια και η μαχητικότητα, λόγω του αρκετά νεανικού και φιλόδοξου ρόστερ».

Πηγή: arenafm.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.