Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φυλάκιση με αναστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για παθητική δωροδοκία


Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παθητική δωροδοκία κρίθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή. Η υπόθεση αφορούσε το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας - Καϊμακτσαλάν, την εκμετάλλευση του οποίου είχε αναλάβει, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογράψει με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Έδεσσας, η Αναπτυξιακή Πέλλας ΑΕ ΟΤΑ, στην οποία προήδρευε ο Θεοδ. Θεοδωρίδης. 

Με την ιδιότητα του προέδρου της διοίκησης της συγκεκριμένης ΑΕ, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με τη δικογραφία- τον Οκτώβριο του 2011 απαίτησε και πήρε 15.000 ευρώ από επιχειρηματία, που αναδείχθηκε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου, «για να τον βοηθήσει στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση». Ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο επιχειρηματίας, η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. 

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη σε βάρος του αποδιδόμενη πράξη, τονίζοντας ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Ο ίδιος, απολογούμενος, ανέφερε ότι συγκέντρωσε το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στον επιχειρηματία, καθώς εκείνος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία έθεταν σε κίνδυνο τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, κάτι που θα είχε σημαντικές συνέπειες για την περιοχή. Αργότερα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ο επιχειρηματίας του τα επέστρεψε. 
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. ΔΩΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ -------ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τωρα τι; θα παραμεινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ακόμη βρίσκεται στη θέση του? Γιατί άραγε αυτή η κοινωνία σε άλλες περιπτώσεις αρέσκεται ακόμη και χωρίς αποδείξεις να λοιδορεί και σε άλλες καραμπινάτες όπως του Θεοδωρίδη να κάνει την "πάπια"? Ας αποδώσουμε πλέον δικαιοσύνη κι ας αφήσουμε τους στρουθοκαμηλισμούς όπως μας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν κάνας "κοινός " θα έμπαινε ισόβια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καραγκιόζηδες, δεν ήταν κάποιου επιχειρηματία τα 15,000 ευρώ. Πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες είχαν συνεισφέρει από λίγα 500-1000 ευρώ για να λειτουργήσει το κέντρο, επειδή το κράτος δε χρηματοδοτούσε την περιφέρεια. Ο μπούφος απλά βρέθηκε να κρατά τη βόμβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιοι ειναι αυτοι ξερεις κανεναν;;; ΜΠΟΥΦΟ.

      Διαγραφή
    2. Άκου λοιπόν και μέτρα :
      Εγώ, εσύ, ο έτσι, ο τάδε, ο μπήξε, ο δήξε, ο τέτοιος, ο αποτέτοιος, εκείνος, ο άλλος, ο δείνα, ο παπατρέχας, ο ντοναλντ, ο κακός ο λύκος, η χιονάτη, τα τρία από τα εφτά κατσικάκια (τα υπόλοιπα δεν θέλαν μπλεξίματα), η πονηρή αλεπού ο μαύρος πητ, ο τζίτζικας (ο μέρμυγκας δούλευε) και φυσικά ο χατζηπετρής. Α, και κάποιοι που θέλησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

      Διαγραφή
  6. ο κυριος περιφεριαρχης εχει τον λογο.......το τι θα γινει.....απο δω και περα εμεις οτι και να πουμε ......περιτον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai tora arxizei i sfagi gia tin karekla
    tha pesei poly gelio me tis tsirimonies
    Antiperiferiarxis prpei na ginei o ZE|RZIS giati exei empeiria apo tote pou itan o pio petiximenos dimarxos tis aridaias Tzitzi prosexe poion tha valeis mono o Zerzis einai ikanos kai tha katharisei tin kopro tou Aygea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΊΓΟ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.....ΚΑΤΙ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτάνει πια ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Και μη χαίρονται κάποιοι έρχεται σειρά τους να απαλλαγεί παντού ο κόσμος αυτός από τη διπλο πρόσωπα και τη λαμογια της καρεκλοκολημενης εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Η ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΔΑΡΗΣ;ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο γινεται αυτοματα και τον αντικαθιστα ο 1ος σε ψηφους περιφ συμβουλος
      δεν ειναι αναγκη να το κανει κανενας γιαδαρης

      Διαγραφή
  11. Οι άνθρωποι είναι τελικά αχάριστοι κ ξεχνάν εύκολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.