Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πολιτικό ¨μασάζ¨ σε αγρότες από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (βίντεο)


Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου (15/10) σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, στο πλαίσιο προγράμματος επισκέψεων σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα ¨Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες¨. 
Στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών τους υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι πρώην βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής και μερικές δεκάδες αγροτών της περιοχής. 

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης και ανάδειξής του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 
Η αντιπροσωπεία της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα στους αγρότες και παρά τον δίκαιο αγώνα τους στους δρόμους, δεν άκουσε το παραμικρό για τα προβλήματά τους. O Λευτέρης Αυγενάκης εξήγησε την απόφαση του κόμματος να μη συμμετέχει ενεργά στις περυσινές κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι η ΝΔ δεν ήθελε να παρέχει μια φθηνή ευκαιριακή υποστήριξη στους αγρότες. Σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας από το κόμμα του, υποσχέθηκε μέτρα ανάκαμψης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής που περιλαμβάνουν μείωση φόρων και εξάλειψη γραφειοκρατικών εμποδίων που καθυστερούν την εξυπηρέτηση των αγροτών (πχ καθυστέρηση επιστροφής φόρων). Την ομιλία του Γραμματέα διέκοψε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Πόπη Φουντουκίδου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη μη πρόσκλησή της στην εκδήλωση, για να πάρει στη συνέχεια τη σκληρή απάντησή του ότι έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα ! 

Ανάμεσα στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ήταν και η τοποθέτηση του Δημάρχου Έδεσσας ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη λέγοντάς ότι επί της θητείας του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η Πέλλα δέχθηκε σημαντικές αγροτικές ενισχύσεις.

Τέλος, ένας αγρότης παίρνοντας το λόγο δήλωσε ότι είναι απίστευτο που σε περίοδο τόσο δεινής οικονομικής κατάστασης, συγκεντρώθηκαν τόσο λίγοι αγρότες σε μια εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ¨Επί Καραμανλή και Σαμαρά περνούσαμε πολύ καλύτερα, το ίδιο θα γίνει και επί Κυριάκου¨ είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του karatzova.com από τη συζήτηση για τους αγρότες:
  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ακριβως αγαπητε προεδρε Λακη , ηρθαν 7 ατομα Αγροτες,ολοι κι ολοι και 107 τυχοδιωκτες ,γλυφτες,παλιοι και νυν ,συνδικαλιστες,πρωην βουλευτες.Με τις προτασεις που προτεινατε στα μπλοκα που ελεγχατε εσεις, για να καπελωσετε τους μικροκαλλιεργητες,η μη κατα κυριο επαγγελμα αγροτες,,στο τελος μονο 7 ατομα θα ερθουν στις επομενες αγροτικες κινητοποιησεις.Ειναι σιγουρο οτι επι Σαμαρα ειχατε καλυτερες μερες εσεις, ΟΧΙ ομως ΕΜΕΙΣ,οι ταπεινοι ,φτωχοι πολιτες τα θυματα του μνημονιου που υπηρετειτε.Μολις αναλαβει ο Κουλης παλι θα περασετε καλυτερα ΕΣΕΙΣ,οι επαγγελματιες Συνδικαλιστες ΟΧΙ ομως ΕΜΕΙΣ.Δυστυχως μετα τον Τσιπρα θα εκπληρωθει το ονειρο του Μπαμπα Μητσιωτακη,Τωρα που μεγαλωσε το παιδι να χαρει κι αυτο.'"Τωρα που μεγαλωσε ο Τοτος,ηρθε η σειρα του να μας γαμ...σει κι αυτος".Ομως εισαστε απαραδεκτοι. Να μην ειδοποιησετε την Ποπη?Το γνησιο κοριτσι του καμπου?Κι αν δεν ειχε σιδερωμενο ταγερ εκεινη την ωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικες παρατηρησεις; 1η: Ο Αυγενακης ειναι πολυ αγενης και αξεστος με τις κυριες.Δεν αφησε την Ποπη μας,να μιλησει.Οταν εκεινη Βολευε κοσμο εκεινος φορουσε σαλιαρα για την κρεμουλα του. 2η: Που ειναι ρε Σταμκο οι πρωτοσυμβουλοι σου Μεγαλο-αγροτες; 3η Παρατηρηση .Ο γυαλακιας διπλα στον Αυγενακη μιλησε για τους φτωχευμενους Συνεταιρισμους η Ενωσεις ,με χαμηλο τζιρο.Γιατι δεν ρωταει τους παροντες πρωην και νυν Διευθυντες της Ενωσης Γιαννιτσων ποτε υποβαθμιστηκε σε αγροτικο συνεταιριμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτά είναι τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που θα κινήσουν τον πρωτογενή τομέα; Ρε αυτοί χρεοκόπησαν την την ΕΓΣΓ!!!! Ρε Λάκι ποιος ζητούσε ολική αποδέσμευση του καπνού από την παραγωγή και χάθηκε μια καλλιέργεια που βοηθούσε σημαντικά την οικονομία της πόλης.Τα παιδιά σου φυσικά δεν τα έκανες αγρότες για να σε νοιάζει; Μόνο να πέφτει το παραδάκι χωρίς δουλειά σε ενδιέφερε!!! Ρε νέοι αγρότες και μικροκαλλιεργητές ξυπνήστε !!!Μην αφήνετε αργόσχολους συνταξιούχους και ευκαιριακούς πολιτικάντηδες να αποφασίζουν για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόψε κάτι σκ...φάτσες και βγάλε συμπέρασμα για τη σωτηρία σου!!!Όλοι οι Μορφονιοί και οι Χατζηαββάτηδες της τοπικής υποκουλτούρας.Άτιμη ψιλοεξουσία και μικροπροβολή,όλοι στριμωχνονται για να δείξουν τα μούτρα τους.50 αριά βλαστάρια της τοπικης(αναγουλα και εμετος)και 20 αριά μπαρμπάδες που νοσταλγούν τη παλιά τους συνταξη και τα 90's(βουτιά στη νοσταλγία και τη κατάθλιψη).Πνευματικά πτώματα αμφότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κουλτουριάρη....προοδευτικέ, φάε στη μάπα τους νυν Συριζαίους και πρώην Πασόκους Σωτήρες σου και κάνε εμετό με την ησυχία σου!

      Διαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΄΄ΜΑΣΑΖ΄΄
    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ. ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θόδωρας δεν φαίνεται πουθενά ,που τον κρύψστε ,τόσα χρόνια τον επιλέγατε να σας εκπροσωπεί , αυτός αν είναι για συμφωνίες αλήθειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως εισαι καπου βολεμενος με το ΣΥΡΙΖΑ με μιλας ετσι για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ολες οι κοινωνικες ταξεις εχουν ξεσηκωθη ,εσυ που ζεις; δεν τα βλεπης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ?????
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗ ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.