Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας


Η συντονισμένη προσπάθεια αλλά πάνω από όλα η βούληση και η θέληση Δημάρχου, Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.

Το κολυμβητήριο λειτούργησε και στους 5,5 μήνες, 1200 πολίτες είδαν ο πρώτος στόχος  « για ανοικτό Κολυμβητήριο » να πραγματοποιείται.

Ο κύκλος των μαθημάτων εκμάθησης σε 630 παιδιά της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής ολοκληρώθηκε.

Ο επόμενος στόχος για πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων αδειοδότησης αλλά και μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητήριου είναι μπροστά μας.

Θα ανταποκριθούμε και από τον Μάρτιο, με ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των πολιτών, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις απαραίτητες αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε έναν χώρο που ανήκει σε όλους μας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Με βούληση το έκλεισε ,με βούληση το ξανάνοιξε, με βούληση το ξανακλείνει, χάρες και πανηγύρια και φωτογραφίες όταν θα το ξανά εγκαινίαση. Το είχα γράψει ο άρχοντας του ράβε ξήλωνε πανηγύρι και φώτο. Άντε και του χρόνου, ο Τσιβόγλου δικαιώνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τσιφογλου υπνος δεν σε πιάνη εφιαλτης σου έχει γίνει ο Γιάννου χαλάρωσε

      Διαγραφή
  2. Ένά μεγάλο μπράβο στα παιδία που εργαστικαν ειταν ολα αψωγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στα παιδιά που εργάστηκαν απλήρωτα συμφωνώ, για να εκμεταλλευτεί ο Μαυρογιαλουρος το άνοιξε κλείσε μαζί με την άχρηστη Τσωτσικη ομαδα του

      Διαγραφή
  3. τωρα που ερχεται ο χειμωνασ πιστευω γιαννου να φροντισεισ ωστε να υπαρχουν χρηματα για πετρελαιο θερμανσης ωστε να ζεσταινονται η μαθητες των σχολειων και να μην κανεις εκει οικονομια.
    εκτος αν χρηματυα υπαρχουν μονο για πανηγυρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την πρωτη μερα που εκλεχθηκε η βουληση του ηταν να το κλεισει . Η τακτικη του παντα ηταν πρωτα ακυρωνω οτι βρηκα και μετα το ξανασκευτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.