Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η υφυπουργός Θ. Τζάκρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Π. Πασσαλή


Συνάντηση της Υφυπουργού κ. Θ. Τζάκρη με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Πέτρο Πασσαλή για την υποστήριξη του αιτήματος του συλλόγου προς την ΕΤΑΔ για την εκμίσθωση έναντι συμβολικού τιμήματος δύο μικρών γηπέδων (5x5) στο ξενοδοχείο Ξενία της Έδεσσας

Συνάντηση είχε σήμερα η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Εδεσσαϊκός» κ. Πέτρο Πασσαλή αναφορικά με την υποστήριξη του αιτήματος προς την ΕΤΑΔ για την εκμίσθωση έναντι συμβολικού τιμήματος στον Εδεσσαϊκό δύο μικρών γηπέδων (5x5) στο ξενοδοχείο Ξενία της Έδεσσας, ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ο οποίος είναι ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, έχει σκοπό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας με στόχο την ανάδειξη ταλέντων, απαριθμώντας σήμερα περί τα 120 παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών. 
Ωστόσο, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Εδεσσαϊκού, οι προπονήσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο διεξάγονται σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται 2 χλμ. εκτός της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στις μετακινήσεις των μικρών αθλητών. 
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου έχει ζητήσει την εκμίσθωση έναντι συμβολικού τιμήματος δύο μικρών γηπέδων (5x5)  στο ξενοδοχείο Ξενία της Έδεσσας, τα οποία ύστερα από μικροεπεμβάσεις μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να μπορούν να γίνονται οι προπονήσεις. 

Η κ. Τζάκρη επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γιώργο Τερζάκη, στον οποίο απέστειλε ήδη το γραπτό αίτημα της διοίκησης του ιστορικού σωματείου της πόλης της Έδεσσας  και απέσπασε την δέσμευσή του για την ικανοποίηση του αιτήματος της Διοίκησης του Εδεσσαϊκού, ώστε να διευκολυνθούν οι μικροί αθλητές του Συλλόγου, αλλά και οι οικογένειές τους. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΤΖΑΚΡΗ.... ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ:
    META AΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάτα μας που η Ντόρκα έκανε γνωστές και τις αυτοδιοικητικές της προτιμήσεις στην Έδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.