Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιώργος Τυριακίδης: "Φταίει ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού"


Μετά το τέλος του αγώνα την Κυριακή όπου ο Αλμωπός Αριδαίας μοιράστηκε τους βαθμούς της ισοπαλίας στην έδρα του απέναντι στην Νάουσα ο τεχνικός της ομάδος Γιώργος Τυριακίδης φανερά προβληματισμένος δήλωσε:

''Πιστεύω ότι η εμφάνιση μας ήταν καλύτερη από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά για μια ακόμη φορά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε σημεία κόπωσης και πιστεύω ότι γι αυτό έχει μεγάλη ευθύνη ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού. Αρχίσαμε ένα πρωτάθλημα με ελάχιστους φιλικούς αγώνες. Θεωρώ ότι οι ομάδες δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. 

Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει 1 γκολ χωρίς να χάσουμε καμιά κλασική ευκαιρία. Φαίνεται ότι έχουμε επιθετικό πρόβλημα στην έδρα μας και πρέπει να το λύσουμε άμεσα. Κάναμε άσκοπα μακρινά σουτ χωρίς να υπάρχει λόγος. Οι αποβολές μας αποδιοργάνωσαν. Έχω παράπονο από τις αλλαγές που έκανα γιατί δεν έδωσαν στην ομάδα αυτά που περίμενα. Από τη στιγμή που δεν κερδίζεις τουλάχιστον κοιτάς να μην χάσεις κιόλας. Κοιτάμε την επόμενη μέρα με πολύ δουλειά.

Η ομάδα της Νάουσας ήταν όπως την περιμέναμε μας περίμενε στα 3/4 . Από ένα σημείο και έπειτα ο αγώνας γύρισε υπέρ τους πιέζοντας μας περισσότερο χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Κατά την γνώμη μου οι αποβολές και για τους 2 παίκτες ήταν πολύ αυστηρή απόφαση από τον διαιτητή, αφού δεν υπήρξε κάτι παραπάνω εκτός απο φραστική διαφωνία..''

Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.