Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης : Καμιά αλλαγή στο επίδομα «παραμεθορίου» η δυσπρόσιτου


Σε συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη ο Υπουργός απόρησε με την φημολογία που εντέχνως καλλιεργείται από κύκλους της αντιπολίτευσης για αλλαγές στο επίδομα «παραμεθορίου» ή δυσπρόσιτου. Καμιά αλλαγή δεν συζητείται όσον αφορά αυτό το θέμα. 

Ας σταματήσει η αντιπολίτευση, κυρίως η ΝΔ, να προσθέτει στην ακατάσχετη κινδυνολογία της (που συνεχώς διαψεύδεται αλλά με πραγματική εφευρετικότητα αναπαράγεται σε διαφορετικά θέματα) και να εξευτελίζεται συζητώντας συνεχώς για την κατάργηση του συγκεκριμένου επιδόματος. 
Όποιος παρακολουθεί ( όσοι έχουν κουράγιο ακόμη να παρακολουθούν) τον βουλευτή ΝΔ στην Πέλλα το επίδομα παραμεθορίου θα γνωρίζει ότι το επίδομα αυτό έχει καταργηθεί ως τώρα 10 φορές!! Θυμάστε τίτλους ανακοινώσεων στα πλαίσια ψήφισης του νέου αναπτυξιακού νόμου αλλά και με κάθε «κατασκευασμένη» ευκαιρία νέας κινδυνολογίας. Ας αποφασίσουν επιτέλους ότι ο κόσμος δεν «τσιμπάει» πια στα παραμύθια με μικρούς ή μεγάλους δράκους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κύριε Γιάννη 10 φορές θα μας το είχατε καταργήσει αν δεν σας ξεσήκωνε ο Καρασμάνης με τις παρεμβάσεις του. περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου. Γιατί ο νόμος έχει καταληκτική ημερομηνία. Άντε να δούμε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Σηφάκη αν δεν σας έβαζε νέφτι στον κώλο ο Καρασμάνης να τρέχετε για το επίδομα ήδη θα είχε καταργηθεί. Όπως και θα είχατε γεμίσει όλο το νομό με λαθρομετανάστες, αν δεν ήταν ο Καρασμάνης να βάλει εμπόδια, να κάνει παρεμβάσεις στη βουλή και στα υπουργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΉ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι πεις φίλε μου! Σε λίγο θα το διαπιστώσουμε ποιος τελείωσε, υπομονή. Όσο για τα περί σοβαρότητας, απ' ότι φαίνεται οι έννοιες "Σηφάκης" και "σοβαρότητα" είναι εκ διαμέτρου αντίθετες....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.