Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αποτελέσματα των αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας


Tα αποτελέσματα των σημερινών ποδοσφαιρικών αγώνων στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, έχουν ως εξής:

ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ - ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-1 στην παράταση 1-1 Κ.Α.
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΔΑΜΙΑΝΟ 4-0
ΑΨΑΛΟΣ - ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 2-1 
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ - Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 2-1 στην παράταση 1-1 Κ.Α. 
ΚΕΡΑΣΙΑ - ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ 4-2 στην παράταση 2-2 Κ.Α.
ΠΕΛΛΑ - ΟΡΜΑ 6-1
ΜΕΛΙΣΣΙ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ  4-5 στα πέναλτι ΚΑ 0-0 Παράταση 1-1
ΣΩΣΑΝΔΡΑ - ΜΑΝΔΑΛΟ 0-3 

Στην επόμενη φάση προκρίνονται:
ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΑΨΑΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ
ΚΕΡΑΣΙΑ
ΠΕΛΛΑ
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΜΑΝΔΑΛΟ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Συγχαρητηρια στον κεσισογλου,ο καλυτερος της κρυας βρυσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ομαδα της κρυας βρυσης για την νικη της..της ευχομαστε καλη επιτυχια στην επομενη φαση!ενα τεραστιο μπραβο στα παλικαρια της ΔΟΞΑΣ για την πολυ καλη εμφανιση της που ισως αξιζε κατι παραπανω αν δν τις ειχε σταθει εμποδιο ο ακατανομαστος εποπτης που δια χειρος του εκρινε το αποτελεσμα!θελουμε να μην τον πετυχουμε ξανα μπροστα μας γτ θα εχουμε κακα ξεμπερδεμετα!βλακακο εισαι ανεπυθιμητος!δν μας αφησες να διεκδικησουμε κατι για το οποιο ιδρωσαμε 120 λεπτα..θα βρεθουμε καποια στιγμη κ θα πληρωσεις τα εσκεμενα λαθοι σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ απ τον παλιο μυλοτοπο προσεχε τι λες και τι απειλες εκδιδεις. Μαθε να χανεις. Δεν ειστε και η ομαδα μοντελο πια;; ελεος. Επειδη καποιος μαγκακος ασπριζει χρημα εκει δεν μπορει να ειναι ολα δικα σας;; μιλα καλυτερα γιατι απ οτι φαινεται δεν αλλαξατε καθολου εκει και αυτο θα ειναι κακο. Το μονο σοβαρο ατομο εκει ειναι ο προπονητης σας. Οι υπόλοιποι απλα τενεκεδες.

      Διαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΥΛΟΤΟΠΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ...επισης δεν εχουμε αλλαξει και εχουμε γινει χειροτεροι για κατι τυπακια σαν εσενα τς σειρας...ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ..ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΕΥΘΕΥΩΣ ΕΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ Ν ΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατούρα και λίγο ρε! Κλάσαμε μέντες... Και σιγά μην έρθουμε στο χωριό σου να βλέπουμε σκατόφατσες σαν και την πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.