Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: «Η Τέχνη συναντά την Ασφάλεια των παιδιών»


Το «ΕΥ ΖΗΝ» του Δήμου Έδεσσας  στα πλαίσια του σκοπού του για τη προστασία της παιδικής ηλικίας και των ίδιων των παιδιών συνεργάστηκε με το «Εργαστήρι Ζωγραφικής» του κ. Αλέξανδρου Στουγιαννίδη και ο δρόμος επί της οδού Σαρανταπόρου μπροστά από τον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Έδεσσας φόρεσε την καλή του φορεσιά.
Ο κ. Αλέξανδρος Στουγιαννίδης και οι καλλιτέχνες του εργαστηρίου εργάστηκαν εθελοντικά, προσφέροντας στην πόλη και στα παιδιά, για να δημιουργήσουν μία διάβαση πεζών πρωτότυπη και ξεχωριστή. Εναρμονισμένη με το περιβάλλον και κυρίως υπό το πρίσμα της παιδικής ματιάς, εφιστούν την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς ιδίως σε αυτούς που συνοδεύουν μικρά παιδιά κατά την είσοδό τους στον παιδικό σταθμό.
Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» Δημήτριος Γιώγας δήλωσε, πως η τέχνη και η ασφάλεια των παιδιών συναντήθηκαν και δημιούργησαν μια καινοτόμα ιδέα. Παρόμοιες  διαβάσεις, αλλά με διαφορετικά θέματα, θα δημιουργηθούν και στους δύο ακόμα παιδικούς  σταθμούς της πόλης μας σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Ζωγραφικής» του κ. Αλέξανδρου Στουγιαννίδη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες – μαθητές του αγκάλιασαν εξ΄ αρχής αυτή την ιδέα και με μεράκι και με αυξημένο το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς, την μετουσιώνουν σε πράξη .
Οι εικόνες μιλούν …………

«ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γιώγα τα παραμύθια στο επιμελητήριο, εκεί πιάνουν τόπο, όχι σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
    1ον ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    2ον ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η΄ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ:
    ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ;
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Κ.Λ.Π ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΚΙΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ.
      ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ.
      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΒΛ@@@@@Α, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο σαν ιδέα και σαν υλοποίηση (δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο ή όχι).

    Επειδή όμως το άρθρο αναφέρεται στην προστασία της παιδικής ηλικίας και των παιδιών ο Δήμος και το "ΕΥ ΖΗΝ" θα πρέπει να ασχοληθούν με τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια περιμετρικά των σχολείων.....όταν τα παιδιά στην διαδρομή απο και προς το σχολείο κατεβαίνουν απο το πεζοδρόμιο επειδή κάποιος το έχει μετατρέψει σε parking τότε κινδυνεύουν πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.