Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Φωτιά» το αγροτικό πετρέλαιο, χωρίς επιστροφή ΕΦΚ πλέον!


Με τιμές «φωτιά» πληρώνουν από την 1η Οκτωβρίου 2016 το πετρέλαιο κίνησης οι αγρότες της χώρας λόγω της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) ενώ από 15 Οκτωβρίου ακριβαίνει για όλους το πετρέλαιο θέρμανσης.

Από την 1η Οκτωβρίου 2016, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης (ΕΦΚ) που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης το οποίο χρησιμοποιούν οι αγρότες για την υποστήριξη της παραγωγικής τους δραστηριότητας αυξήθηκε κατά 65% ή κατά 0,13 ευρώ το λίτρο, από τα 0,20 στα 0,33 ευρώ το λίτρο.

Οι αγρότες, κατά την αγορά του πετρελαίου κίνησης για την εξυπηρέτηση των αναγκών της παραγωγής τους, θα καταβάλλουν πλέον τον ΕΦΚ των 0,33 ευρώ το λίτρο, που ισχύει για το κανονικό πετρέλαιο κίνησης, χωρίς να δικαιούνται καμία επιστροφή φόρου εκ των υστέρων.

Παράλληλα από τις 15 Οκτωβρίου αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξηθεί από τις 15 Οκτωβρίου 2016 κατά 0,05 ευρώ το λίτρο, από τα 0,23 στα 0,28 ευρώ το λίτρο.

Οι λιανικές τιμές πώλησης του καύσιμου θα επιβαρυνθούν με επιπλέον 0,06-0,07 ευρώ το λίτρο.

paseges.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. τζακρη,σηφακη καμμια ανακοινωση δεν θα βγαλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΥΤΗ Η ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ.3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟ 3ο ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    2. Καραμανλή θέλαμε καλά να πάθουμε...
      Γιωργάκη θέλαμε, καλά να πάθουμε...
      Σαμαρά θέλαμε, καλά να πάθουμε...
      Τσίπρα θέλαμε, καλά να πάθουμε...
      Τώρα που θέλουμε Κούλη να δεις τί θα πάθουμε. Εκεί να δεις γλέντια!

      Διαγραφή
  3. Μη μου τους κύκλους ταρατε, ο Γιαννης μας είναι απασχολημένος με τον σταθμό του μουσειο του χωριού της Ντορκας και του μουσείου που θα βάλει το τραίνο της Καρατζοβας, για να μπορεί να ζει με τις αυταπάτες του. λίγο το έχεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;
    ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε..Ε ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΔΙΔΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΡΟΖ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΤΟΡΚΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΑΡΑ.
    THE GAME OVER, ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ Ο ΚΛΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΣΚΥΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ.Λ.Π ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜ.
    ΟΠΟΙΟΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ της εφοριας εισαι παντογνωστη και ξερεις οτι οι αγροτες δηλωναν μηδενικα εισοδηματα.απο εσενα μεγαλυτερα δηλωναν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.