Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τις Παρασκευές πάμε σινεμά στην Έδεσσα


Στο πλαίσιο της συνεργασίας και του ανοίγματος στην κοινωνία τα δύο Γενικά Λύκεια της πόλης μας δημιούργησαν την κινηματογραφική λέσχη "Cine-teens".
Η λέσχη θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου  με ώρα έναρξης προβολών 21:00 και ελεύθερη είσοδο . 
Κατά τη φετινή χρονιά η λέσχη θα λειτουργεί με θεματικές ενότητες. Δύο ομάδες μαθητών από τα δύο Λύκεια θα συνεργάζονται εθελοντικά γύρω από αυτήν την προσπάθεια και θα επιλέγουν τόσο τις ταινίες όσο και τις ενότητες . Στόχος είναι να γνωρίσουν οι νέοι το σινεμά και να το αγαπήσουν. Η λειτουργία της  κινηματογραφικής λέσχης με την περσινή της μορφή από το 2ο Γενικό Λύκειο έδειξε ότι οι κινηματογραφόφιλοι  της πόλης μας  στηρίζουν την προσπάθεια. Η πρεμιέρα της λέσχης είναι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. 

ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ "Cine-teens"  

 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2016

Το Μυστικό της Ευτυχίας 
Hector and the Search for Happiness
Αγγλογερμανική ταινία 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 120'
Σκηνοθεσία Πίτερ Τσέλσομ με τους: Σάιμον Πεγκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τόνι Κολέτ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ
Μια γνήσια feel-good ταινία, μια ρομαντική κομεντί με εξωτική ατμόσφαιρα, λαμπερό καστ και ένα συναρπαστικό, ταξιδιάρικο σενάριο βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Francois Lelord. To Μυστικό της Ευτυχίας είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, μια μοντέρνα ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον Simon Pegg (Shaun of the Dead) και αξέχαστους δεύτερους ρόλους που ενσαρκώνουν οι Rosamund Pike (Pride and Prejudice), Christopher Plummer (Beginners), Jean Reno (Leon), Toni Collette (The Sixth Sense) και Stellan Skarsgård (Nymphomaniac).
Υπόθεση:
Ο Hector (Simon Pegg) ένας καλοπροαίρετος τύπος, επαγγελματικά επιτυχημένος (ψυχίατρος με μεγάλη πελατεία), ζει φαινομενικά την τέλεια ζωή. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα. Νιώθει εντελώς εγκλωβισμένος. Συζεί με την όμορφη κοπέλα του, την Clara (Rosamund Pike), σε ένα πολύ κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο.
Έχει αρχίσει να γίνεται νευρικός και πολύ δύστροπος με τους ασθενείς του, των οποίων η κατάσταση δεν βελτιώνεται καθόλου. Επίσης, η σχέση του με την Clara μοιάζει αδιέξοδη. Ο Hector νιώθει ότι εξαπατά τον κόσμο. Πώς μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς του να γίνουν πιο ευτυχισμένοι, όταν ο ίδιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει ευτυχία;
Έτσι, ο Hector αποφασίζει να κάνει το γύρο το κόσμου, ώστε να ανακαλύψει τι σημαίνει να είσαι πραγ-ματικά ευτυχισμένος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.