Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ


Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα στην Βέροια (16:00) με την τοπική ομάδα. Αμέσως συγκροτήθηκε και η αποστολή την οποία αποτελούν οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Περέιρα.

Εκτός έμειναν οι Μάτος, Πέλκας, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια παρέστησαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 17 χρόνια.

Από το μνημόσυνο των Τεμπών δε θα μπορούσε να λείψει και ο ΑΣ ΠΑΟΚ εκπροσωπούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Άλκη Ησαϊάδη, Άκη Μπεκιάρη, τον Έφορο στίβου Γιώργο Κεραμυδά, τον Γενικό Αρχηγό του γυναικείου μπάσκετ Βασίλη Αγγελίδη, αλλά και από αντιπροσωπείες αθλητών του Σωματείου όπως ο Κώστας Πατραμάνης, Δημήτρης Ρωμανίδης και Σωτήρης Νατσιόπουλος από το χάντμπολ Ανδρών, η Σοφία Καλέση, Δήμητρα Προξένου και Χριστίνα Ταμβάκη από το Ποδόσφαιρο Γυναικών, Κατερίνα Βαφειάδου, Αναστασία Παναγιωτίδου και Άννα Mίλιασιτς από το χάντμπολ Γυναικών, τον Μανώλη Μακρή και την Δέσποινα Δημητριάδου από τον Στίβο, καθώς και τον βοηθό προπονητή του χάντμπολ Ανδρών Γρηγόρη Νατσιόπουλο.

Στα Τέμπη έδωσε το παρών και ο παραολυμπιονίκης του Ρίο Δημήτρης Ζησίδης.  

ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.