Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση εργασίας Π. Πριβαρτιτσάνη με τον πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (φωτο)


Συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κόλλια είχε στην Αθήνα ο οικονομολόγος εκπαιδευτικός κ.
Πριβαρτιτσάνης Πέτρος. Κατά τη συνάντηση ο κ. Πριβαρτιτσάνης, ως μέλος της Επιτροπής Οικονομολόγου Εκπαιδευτικού του Οικονομικού Επιμελητηρίου, έθεσε στον Πρόεδρο διάφορα ζητήματα που αφορούν στους οικονομολόγους εκπαιδευτικούς και ζήτησε την άμεση προώθησή τους. Επίσης, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι οικονομολόγοι στη χώρα μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. οι δημόσιοι υπάλληλοι τι σχέση έχουν με το Οικονομικό επιμελήτήριο ? μήπως θα έπρεπε να ανήκουν σε άλλο φορέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι οικονομολόγοι. Τι οικονομικό επιμελητήριο δεν είναι μόνο για λογιστές. Παντού υπάρχουν οικονομολόγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ο Κόλιας λέει οτι πρέπει να μειωθεί το δημόσιο και να δημιουργήσουμε ανάπτυξη απ τις επιχειρήσεις ταιριάζουν όλα αυτά μαζί? διαλέξτε δρόμο.2 καρπούζια μαζι δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.