Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση Δήμου Έδεσσας (φωτο)


Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων Best City Awards 2016. Στην τελετή βραβεύτηκαν δήμοι, φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί, που διακρίθηκαν σε κάποιον από τους τομείς όπως η καινοτομία, η προσβασιμότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο πολιτισμός, η διαχείριση των υδάτων κλπ.
Ο Δήμος Έδεσσας ήταν ένας από τους Δήμους που έλαβαν Χρυσό Βραβείο στον πυλώνα των Βιώσιμων Πόλεων και την κατηγορία των Αστικών Αναπλάσεων, για το έργο της ανάπλασης της οδού 18ης Οκτωβρίου, της πλατείας Γρανικού και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών. Το έργο εντυπωσίασε τόσο με τα καινοτόμα στοιχεία που διαθέτει όσο και με τη λειτουργικότητα του, καθώς έχει βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή ζωή των πολιτών με τη δημιουργία πολλών καλαίσθητων και χρηστικών χώρων, αλλά και σημείων αναφοράς για διάφορες ηλικιακές ομάδες.
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός κ. Γιώργος Γρεβενάρης, που είχε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μελέτης την ευθύνη για το σχεδιασμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Γ.Γ. της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Μουράτογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Δίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Χατζόγλου, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας κ. Ηλίας Γκουγιάννος και ο Μηχανικός και μέλος της ομάδας έργου κ. Θόδωρος Δανιηλίδης. 
Ο κ. Γιάννου τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε και μελετήθηκε αποκλειστικά από στελέχη του Δήμου Έδεσσας, χωρίς τη συνδρομή εξωτερικών συνεργατών και αποτελεί ένα άριστο δείγμα συνεργασίας και μεγάλης αποτελεσματικότητας από την «οικογένεια» του Δήμου Έδεσσας. Για το λόγο αυτό ευχαρίστησε τόσο τους αιρετούς του συνεργάτες που στήριξαν το έργο, όσο και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας, του προγραμματισμού και του πρασίνου, που συνεργάστηκαν άριστα και μας έδωσαν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Η Έδεσσα, ανέφερε ο κ. Δήμαρχος, είναι μία πανέμορφη πόλη και οφείλουμε να κάνουμε όμορφες παρεμβάσεις για να αναδεικνύουμε τη φυσική της ομορφιά και να βελτιώνουμε τη ζωή των κατοίκων της.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Το μενού είχε παιδάκια ? Όλα στο φως....στην ώρα...τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας καθαρή και με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματι αξιζουν συγχαρητηρια για ολες τις αναπαλασεις .Το προβλημα με την παρουσα δημοτικη αρχη ειναι οτι ολα τα εργα τα πηρε ηδη δημοπρατημενα η ηδη σχεδιασμενα και απλα επικαιροποιηθηκαν. Την απολυτη απουσια ουσιαστικου σχεδιασμου θα την βιωσει η πολη τα επομενα 15 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα.
      Αυτό το έργο σχεδιάστηκε από την τεχνική υπηρεσία επί Γιάννου. Το έχω συζητήσει με ανθρώπους που δούλεψαν στο έργο.Μην λέτε ψέματα επειδή γράφετε ανώνυμα.

      Διαγραφή
  4. χα χα χα βρίζεις τον Σοντρα για τις αναπλάσεις, βγαίνεις δήμαρχος, συνεχίζεις το καταστροφικό του έργο, τσιμεντάρεις τα πάντα στη πόλη, έχεις κολλητό τον Πατούλη, σου δινουν και μια πλακέτα ανάμεσα σε 60 και δήμους ανά την Ελλάδα, ρίχνεις Φλας και Φωτο στα Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ. Για χαζούς μας περνάς δήμαρχε. Μήπως σου έδωσαν και βραβείο το πρώτο φυσικά του δημάρχου που του έφυγαν οι μισοί και παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι, μήπως και το βραβείο του δημάρχου που έκλεισε όλες τις τουριστικές υποδομές του δήμου. Μήπως πήρες βραβείο του δημάρχου που γέμισε την πόλη με σκυλιά. Μηπως είσαι ο πρώτος δήμαρχος που έχεις αφήσει τόσο πολύ καιρό απλήρωτους εργαζόμενους. Ο μοναδικός που μετέφερε χρέη στους δημότες του. Εσυ και η ομαδα σου ΤΣΩΤΣ ΟΜΑΔΑ θα μείνετε στην ιστορία για την καταστροφή του δήμου. Άντε σε κανα Πατουλη με τον Μουρατ να σου δώσει βραβείο για αυτά. Ε πόρτο χαμπάρι και εσύ και το σινάφι άλλα δυο χρονιά έχετε. Μπορείς να μας κάνεις οτι θέλεις, δυο χρόνια ακόμα. Άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε δύο χρόνια θα διαλύσουν όλη την πόλη, και μετά ποιος; υπάρχει κάποιος άξιος; πού είναι κρυμμένος; Πάντως κρίμα δίνουν βραβεία άσχετοι χωρίς να ρωτάνε τους πολίτες, άκου λειτουργικότητα, πού την είδανε...

      Διαγραφή
    2. τα δεκάδες παιδιά και οι γονείς που πηγαίνουν σε πολύ όμορφες και λειτουργικές παιδικές χαρές είναι ο ορισμός της λειτουργικότητας
      οι νεαροί που έκαναν στέκι την πολύ όμορφη διαμορφωση το πάρκο απέναντι από το γήπεδο είναι λειτουργικότητα
      ο κόσμος που χρησιμοποιεί τα μηχανήματα για δωρεάν αθλητισμό στην περιοχή του σταθμού είναι λειτουργικότητα.
      λέτε - λέτε - λέτε και δεν λέτε τίποτα

      Διαγραφή
    3. Το έργο μπορεί να είναι ωραίο αλλά δυστυχώς χωρίς συντήρηση ρημαζει θα τα δούμε γρήγορα αυτά.Επιπλεον ο πατουλης βράβευσε τους κολλητούς και υποστηρηκτες του. Όσοι δήμοι βραβεύτηκαν συγκαταλέγονται στο άμεσο περιβάλλον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.Αντε βρε σφουγκοκολαριοι της καρέκλας και της φωτογραφίας.

      Διαγραφή
  5. Δήμαρχος Έδεσσας "......Στην οδό 18ης Οκτωβρίου και τους συνδετήριους δρόμους δημιουργήθηκε μια κατάφυτη διαδρομή περιπάτου και αναψυχής ασφαλής για πεζούς και για οχήματα......"
    Αφού κόπηκαν όλα τα δένδρα που τάχα έτυχε να αρρωστήσουν ομαδικά.........
    Αφού πρώτα μετατρέψουν σε έρημη γη, σε τοπίο κρανίου τόπου ένα τμήμα της πόλης κατάφυτο από δένδρα δεκαετιών έρχονται ως θριαμβευτές δενδροφυτευτές.
    Κρυφτείτε μαζί με τους κολλητούς σας που σας βραβεύουν για να γλυτώσετε την κατακραυγή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια δέντρα λες?
    Για αυτά που είχαν σηκώσει όλα τα πεζοδρόμια γιατί δεν είχαν προνοήσει το μεγάλωμα τούς?
    Για τα σάπια που σπαγαν και σπάνε κάθε τόσο?
    Η για τα άλλα που τον μισό χρόνο στάζουν και δυσκολευεσαι να περματησεις απο την κόλλα που ρίχνουν?
    Πολύ καλά τα έκανε ΑΥΤΑ τα δέντρα.
    Όσο για τα υπόλοιπα πρέπει οι ίδιοι να προστατεύετε οτι έχει γίνει, όχι επειδή το έκανε ένας αντίπαλος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρρωστα δένδρα, σάπια δένδρα, κόλλα κ,τ,λ. Γεωπόνους στον δήμο Εδεσσας δεν έχετε?, εάν έχετε δει ένα δένδρο στον κόσμο χωρίς τα παραπάνω ακόμα και σε δάσος πρέπει να το μάθομε και εμείς. Με την κοπή των δένδρων δυο με τρία βασικά πράγματα καταφέρατε. Να αλλάξετε το κλίμα και την θερμοκρασία στην πόλη τουλάχιστον 2 με 3 μονάδες + η - ανάλογα με την εποχή, να γεμίσουμε στα σπίτια και στα πάρκα με κουνούπια και έντομα πάσης φύσεως τα οποία τρέφονται από εμάς. Αλλάξατε το αστικό τοπίο το οποίο σε συνδυασμό με την φυλακή την οποία βρίσκετε ο Εδεσσαίος ποταμός η εικόνα θυμίζει μια οποιαδήποτε πόλη. Τέλος σίγουρα γνωρίζετε ότι τα πλατάνια στο πάρκο καταρρακτών είναι άρρωστα, θα τα κόψετε και αυτά?. Είναι ντροπή να επικαλείστε τέτοιου είδους δικαιολογίες. Και στα χίλια πεύκα είναι άρρωστα και στο ΦΟΕ παντού. Ούτε τα παιδάκια δεν σας πιστεύουν. Ρε όταν είναι ο μπαμπάς σας άρρωστος με συνάχι τον σκοτώνετε?. Σας βλέπει ο καλύτερος δήμαρχος (Σούγγαρης) που πέρασε από την Έδεσσα και του έρχεται να σας ψεκάσει με ράουνταπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ενώ ο Δήμαρχος η ομάδα του πανηγυρίζουν για το βραβείο ανάπλασης (60 δήμων στην Ελλάδα) τσιμέντου και κοπής δένδρων, μια πόλη δίπλα στην Έδεσσα η Νάουσα πανηγυρίζει για το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο ανάπλασης του παραδεισένιου άλσους της. http://www.dinfo.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/. Άντε περαστικά σου Δήμαρχε τ καρδιάς μας και του χρόνου με την ομάδα που σου απέμεινε το ίδιο βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΣ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ.Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΡΜΟΥΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι που βγήκες φωτό με το χρυσό ίδιος ο Μπολτ είσαι μπράβο μας κάνεις περήφανους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.