Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα για την Α΄Γενική Συνέλευση Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου «Ενότητα» (Μπλόκο Γυψοχωρίου)


Την Κυριακή 2/10/2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου μας από όπου προέκυψε το Δ.Σ το οποίο είναι το εξής:
Δημομάρκος Αντώνης
Δομουχτσής Κωνσταντίνος
Κάμτσης Χρήστος
Κωσταράκης Χριστόφορος
Προυσανίδης Ανέστης 
Σαμαράς Λάζαρος
Σταπατώρης Αθανάσιος
Σουμελίδης Γιάννης
Χατζηστρατής Αχιλλέας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όσους άλλους θα ήθελαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τους τελευταίους μήνες, να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο όπου στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος Πυρσός στο Παλαίφυτο στις 24/10/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ.
Θέματα ημερησίας διάταξης
Εκλογικός απολογισμός
Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις
Προγραμματισμός δράσης
Επισημαίνουμε και τονίζουμε, στόχος μας η εγγραφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγροτοκτηνοτρόφων και όχι μόνο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Σύνθημα μας:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ,ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ Η ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ,ΑΜΠΕΛΟΚΟΜΟΙ ,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ,ΚΑΛΛΕΡΓΗΤΕΣ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΗΘΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ,ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ 2016.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ"ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΤΩ Ν ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ,ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ,ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΘΚ,Ν.Δ..ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφε μαλον απο αγροτια εισαι ασχετος αυτοι που στο μπλοκο τους δεν ειχα πανω απο 7 τρακτερ στο σθλαλητηριο του πουλιμενου αρχηγουτους γεμησαν 2 λεωφορια ολα πληρομενα απο κατω πληρομενη διανικτερευση και σεμηναριο με φοκελο και στυλο στο περισο με σκοπο να διαληθουν τα μπλοκα αλλα δυστηχως για αυτους οι μικροκαλιεργιτες που επικαλησε τουσ πηραμαι χαμπαρι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.