Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Το κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία! Πέρασε τον φίλο του για θήραμα και τον σκότωσε


Kυνηγός 47 ετών από τον Άγρα τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από λίγη ώρα σε δασώδη περιοχή μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Λύκων και Άγρα του Δήμου Έδεσσας. 
Όπως έγινε γνωστό τραυματίσθηκε θανάσιμα, ύστερα από πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο που δέχθηκε από άνδρα 52 ετών, με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι αγριόχοιρων μαζί με άλλους δέκα άνδρες και τον πέρασε για θήραμα.

Τον 47χρονο μετέφεραν οι φίλοι του με αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα που έφερε στο θώρακα. 
Ο δράστης συνελήφθη και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα (καραμπίνα), ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την αστυνομία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Παλικάρι 2 μέτρα χάθηκε ετσι άδικα.Καλο παράδεισο ρε Γιωργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο.... Συλλυπητήρια στην οικογένεια... Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός... Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σας κύριε Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τους παραδεισους και τις αναπαυσεις και ας κοιταξουμε ολοι μας να πεισουμε τους φιλους που εχουμε να σταματησουν αυτη την ανοησια του κυνηγιου που εξ αιτιας του χανονται παλικαρια σαν τον Γιωργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τροχαία με αμαξια, μηχανες και αεροπλάνα πλέων ειναι συχνότερα απο αυτα των κυνηγών...δεν νομίζω πως είναι λύση η παύση της κυκλοφορίας, περισσότερο προσοχή χρειάζεται.
      Συλλυπητήρια και δύναμη στα δυο παιδιά και την σύζυγο.

      Διαγραφή
  4. Γιατί ρε Γιώργο γιατί ρε γίγαντα γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο καλο παραδισο να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κακή συνεννόηση και το πάθος για το κυνήγι οδηγούν σε τραγικά περιστατικά.Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η ασφάλεια προέχει και όχι το πόσα θηράματα θα χτυπηθούν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΕΝΑ Σ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έφυγες άδικα πολύ άδικα.... Κουράγιο στην οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.