Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τη Σκύδρα επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά (βίντεο&φωτο)


Φ. Γενημματά: "Ο yes man των πιο συντηρητικών κύκλων" 
Εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας. 

"Τα μεγάλα λόγια του κ. Τσίπρα ήταν επιταγές χωρίς αντίκρυσμα. Τα Μνημόνια δεν σκίστηκαν, η ώρα της εξόδου από την κρίση απομακρύνεται και  νέα απειλητικά αδιέξοδα προβάλλουν", είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: "Οι πολίτες συνθλίβονται. Το περίφημο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» έμεινε στην ιστορία ως μνημείο πολιτικής αναξιοπιστίας. Τα έδωσε όλα. Ο «Τσάβες της Ευρώπης» κατέληξε o yes man των πιο συντηρητικών κύκλων. Οδήγησε τη χώρα σε μόνιμη επιτροπεία και παραχώρησε  τον εθνικό πλούτο για 100 χρόνια".
"Οι λέξεις αναξιοπιστία, αναποτελεσματικότητα, ανικανότητα και αλαζονεία χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένα χρόνο μετά, Τσίπρας και Καμμένος μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο μέσα στον βάλτο της στασιμότητας. Δεν δίστασαν και παρά τις δικές τους δήθεν «δεσμεύσεις» να περάσουν στο ελεγχόμενο από την Τρόικα Υπερταμείο την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, την ΕΛΒΟ, το Αττικό Μετρό.

Όσον αφορά τους αγρότες νοιώθουμε τον ίδιο θυμό με αυτούς που βιώνουν τώρα στο πετσί τους  ότι η  «ηρωική διαπραγμάτευση»  ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τους κοστίζει πάνω από 1 δισ. ευρώ", επισήμανε. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΔΕΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι οι παππούδες πήγαν να θυμηθούν τις ένδοξες εποχές της ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑΣ. Σκεφθείτε ποιοί έφεραν την χώρα σε κατοχή; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξανά με αυτούς;ξανά; φτάνει!! Ούτε Πασχαλίδης, ούτε Χατζηδημητρίου, ούτε οι ακόλουθοι... φτάνει!!ΑΝΑΝΕΩΣΗ ριζική χρειάζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δήμαρχος πρέπει να υποδέχεται τους πάντες ρε κολλημένοι!Ακόμη στα κόμματα είστε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβήθηκες που τους ξαναείδες γατάκι του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είχε έναν νέο κάτω από 35 ετών να μου τρυπήσετε τη μύτη.Ποιά Φώφη ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Αντωνακη τον Κοκοβικο δεν τον ειδες εσύ;

      Διαγραφή
  7. Ενω τσιπρας και μητσοτακης τεραστιοι ηγετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fantasmata tou parelthontos.....volemmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.