Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανέτοιμη η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας


Μόλις το Μάιο που μας πέρασε ξεκίνησε η προετοιμασία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Έδεσσας. 
Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ετοιμαστούν τα 28 μέλη της Φιλαρμονικής να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέσα σε λίγους μήνες, διότι κάποιοι από τους μουσικούς δεν γνώριζαν τα μουσικά όργανα που παίζουν σήμερα και κάποιοι άλλοι δεν γνώριζαν καθόλου μουσική! 
Όμως η παρουσίαση της φιλαρμονικής μας στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Απελευθέρωσης της Έδεσσας ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον Αρχιμουσικό κ. Λάκη Σαμαρά, που ενέπνευσε τους μουσικούς και μετά από πολλές πρόβες και μεγάλη προσπάθεια είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους την 18η Οκτωβρίου.
Το γεγονός ότι η πρώτη εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας θα γίνει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης, ατσαλώνει τη θέληση του αρχιμουσικού και των μουσικών να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.
Ήδη πραγματοποιήθηκε πρόβα στους δρόμους της πόλης, που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα και πάρα πολύ καλά σχόλια. 
Η ορχήστρα είναι έτοιμη! Την 18η Οκτωβρίου 19 πνευστά και 9 κρουστά, υπό τη διεύθυνση του Λάκη Σαμαρά, θα συνοδέψουν με ρυθμό και αρμονία την παρέλαση των παιδιών μας.
Καλή αρχή και προπάντων καλή συνέχεια στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο στα παιδιά, αλλά ξεχνάν εκεί στο δήμο ότι διέλυσαν το ωδείο που επί σειρά ετών έβγαζε αξιόλογους μουσικούς. Για αυτό χαμηλά τη μπάλα Τάκη από άνοιξε κλείσε χορτάσαμε σε αυτόν τον δήμο επίσης χορτάσαμε και από τις φιέστες σου. Καλή επιτυχία στα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.