Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Φωτήλα από το Ποτάμι


Σε διαγραφή  του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα προέβη ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την δημόσια διαφωνία με τις πολιτικές του κόμματος που είχε εκφράσει ο κ. Φωτήλας στις οποίες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τόνιζε πως επιθυμεί να ενταχθεί στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας είχε δηλώσει ότι: «Εγώ είμαι ανοικτός σε μια τέτοια προοπτική, με δεδομένη την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε, διαψεύδοντας, ωστόσο, ότι ήδη υπάρχει συμφωνία δική του για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η επιστολή Θεοδωράκη στον Πρόεδρο της Βουλής:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

Με τιμή,
Σταύρος Θεοδωράκης

Η απάντηση Φωτήλα στη διαγραφή του από τον Θεοδωράκη

«Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ. Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με τη ΝΔ», ανέφερε ο Ιάσων Φωτήλας σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου του Ποταμιού να τον θέσει εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε πως «ο εχθρός για μένα δεν είναι το Ποτάμι. Ήταν και είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να διώξουμε αυτή τη σπείρα που λυμαίνεται τον τόπο. Και δεύτερος στόχος ήταν να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμα και «στριμώχνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε σαν το μικρό παιδί που λέει “αυτό το παιχνίδι είναι δικό μου” και κάθεται μόνο του σε μία γωνία. Δεν είχαμε με το Ποτάμι διαφωνίες ως προς τους στόχους αλλά ως προς το πώς θα φτάσουμε στο σκοπό».

Επίσης, σχετικά με την ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη, ο κ. Φωτήλας ανέφερε: «Με εξέπληξε η ανακοίνωση γιατί ήταν ανακοίνωση λάσπης. Το Ποτάμι ως προοδευτικό και ανανεωτικό δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικές λάσπης. Άλλωστε συνήθως η λάσπη επιστρέφει σε εκείνον που τη ρίχνει».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.