Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε σαν σίφουνας η Δόξα Μελισσίου στους Προμάχους


Πρόμαχοι – Δόξα Μελισσίου 0-1 

Οι Μαυραετοί, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση και παρά την απουσία των δυο μεγάλων άσσων, ΣΕΡΕΤΗ και ΛΕΝΤΥ, που δεν αγωνίσθηκαν, εξαιτίας μη έκδοσης των Δελτίων, λόγω έλλειψης Διοίκησης στην Ε.Π.Ο, , πέρασαν από τη δυνατή έδρα των Προμάχων με σκορ 0-1. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, και θα μπορούσε να ήταν 0-4 ή 0-5, γιατί, η ποιοτική και αγωνιστική διαφορά των δυο ομάδων ήταν τεράστια. Δυστυχώς, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι έχασαν πλήθος ευκαιριών με τους Χαρμάνα, Ρομάντση, Μαμή και Ουρουμίδη. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 27΄ ο συνήθης ύποπτος και μόνιμος σκόρερ των πρωταθλητών Μαμής. 

Από τους νικητές, χωρίς να υστερήσει κανένας, κορυφαίοι ήσαν οι: Μουρατίδης (Ζέκο), Βερβελές, Λιτοβολής, Ρομάντσης. 
Άριστη η διαιτησία του κ. Παναγιωτίδη. 
Σύνθεση νικητών: (Ντιμτσούδης), Κοσμίδης, Ραμπούσης, Άνι (Ανδρεάδης), Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Ζέκο, Λιτοβολής, Βερβελές, Μαμής(Χατζηδάκης), Χαρμάνας, Ρομάντσης (Ουρουμίδης). 
ΒΜ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.