Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης με την κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Μέγαρο Μαξίμου


Ο Γιάννης Σηφάκης στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με όλη την κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ- Σύντομη συζήτηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και Υπουργούς για τα σοβαρά θέματα της Πέλλας
Ο Γιάννης Σηφάκης παρευρέθη στο Μέγαρο Μαξίμου για "χαλαρό" ποτό με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα μετά από προσκληση του πρωθυπουργού. Συζήτησε  για λίγο με τον πρωθυπουργό κάποια βασικά θέματα προτεραιότητας της Πέλλας και πιο αναλυτικά με τους παριστάμενους Υπουργούς, κυρίως με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου, Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη και Υγείας Ανδρέα Ξάνθο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αυτό το χαλαρό ποτό με πόσα άλλα εις βάρος μας θα το πληρώσουμε; Μας έκοψες με την ψήφο σου την επιστροφή της επιδότησης πετρελαίου. Μας έκοψες την επιστροφή ΦΠΑ. Μας επιβάρυνες από 1 Οκτωβρίου με 65% το αγροτικό πετρέλαιο. Μας αύξησες στο 24% τον ΦΠΑ. Μας αύξησες τους φορολογικούς συντελεστές από 22-45%, τις ασφαλιστικές εισφορές στο 27%, τον ΕΝΦΙΑ στο 30%, την προκαταβολή του φόρου στο 100%, τη φορολόγηση των επιδοτήσεων από το πρώτο ευρώ.
    Τουλάχιστον μην προκαλείς εικονιζόμενος με το ποτό στο χέρι. Ποιος έχασε τη σοβαρότητα βέβαια για να τη βρεις εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω παλι γιατι νομιζω πως τον Τσιπρα ουτε καν τον ειδε, ουτε καλησπερα δεν ανταλλαξαν
    τον εβαλαν τον σηφακη σε ενα αδειο δωματιο με ενα κρασακι στο χερι κι αυτος εβγαζε μονος του φωτογραφιες λες και ηταν σε καραντινα το πολυ πολυ να τον ειδε ο καρανικας και να συζητησαν για την μενεγακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΑΓΡΟΤΕΣ θα ακούνε Τσίπρα κσι θα τρέχουν να κρυφθούν όσο για τον τοπικό βουλευτή ο πλέον ανύπαρκτος όλων των ΕΠΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ματαιοδοξία Θεέ μου! Τι ναρκισσισμός! Με ένα ποτήρι στο χέρι, κλεισμένος σ’ ένα δωμάτιο του Μαξίμου αυτοφωτογραφίζεται! Τι άλλο θα διούμε; Και τον ψήφισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τον να βγάλει καμιά αναμνηστική φωτογραφία, σε λίγο θα είναι παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα..όντως..αναμνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος τουλαχιστον ρε ταγαρι εβγαλε και φωτο με τον τσιπρα..εγινε και βουλευτης...εσυ τι εγινες;;η μονη φωτοπου εβγαλες ηταν με τον μπαμπη τον σουγια στην πλατεια ...αντε ρε τραβατε λαμογεια αποεδω...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.