Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Μεγάλο φαβορί η Παρί


Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον Ελληνισμό, όμως παράλληλα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Τριάδα επιλογών από το ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει το σημερινό "μενού", ενώ δε λείπει και η μπασκετική πρόταση από τη Euroleague.

Στήριγμα οι Παριζιάνοι

Η δυνατή σημερινή μας επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση της Λιλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πηγαίνουμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για τους Παριζιάνους σε απόδοση 2.05 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παρί Σ.Ζ. με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παρί Σ.Ζ. κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Σημειώστε αρχικά ότι η Παρί είναι αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια της απέναντι στη Λιλ, με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις απογοητεύσεις της σεζόν, καθότι έπειτα από 10 αγωνιστικές βρίσκονται στην 16η θέση με 10 πόντους και ρεκόρ 3-1-6, όλες οι νίκες τους ήρθαν εντός έδρας (3-0-2), ενώ μακριά απ’ αυτήν τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά (0-1-4). Την περασμένη εβδομάδα οι «λιλουά» πήραν νίκη «βάλσαμο» με το 2-1 εντός έδρας επί της Μπαστιά, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε χάρη στα δύο γρήγορα γκολ από Κορσιά και Έντερ στην αρχή του δεύτερου μέρους. Δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί, που εντός έδρας έχει δείξει ότι έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. 

Γκρίνια και αποδοκιμασία είχε το μενού της περασμένης εβδομάδας για την Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν κατάφερε να υπερκεράσει την αντίσταση της Μαρσέιγ στο κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας. Έπαιξε τους Μασσαλούς σαν τη «γάτα με το ποντίκι», είχε 65% κατοχή μπάλας, 17 τελικές προσπάθειες και 9-0 κόρνερ, σπατάλησε μερικές τεράστιες ευκαιρίες έχοντας ως μοιραίο τον Καβάνι, η μπάλα όμως δεν πήγε μέσα. Αποδοκίμασε ο κόσμος στο φινάλε, κάτι που συνέβη και τη στιγμή της αντικατάστασης του Ντι Μαρία, ο οποίος προς το παρόν δεν κάνει καλή σεζόν. Γενικώς, το κλίμα είναι περίεργο στο εσωτερικό της Παρί, καθώς είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο Ουνάι Έμερι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, κάποιοι εκ των οποίων (Χεσέ, Μπεν Αρφά) έχουν εκφράσει δημοσίως παράπονα Ήταν η πρώτη απώλεια έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Παρί, η οποία έχει μείνει στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Νις, μια πρωτόγνωρη κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Κερδίζει η Νόρτζελαντ

Συνεχίζουμε με Δανία και τον Άσσο της Νόρτζελαντ απέναντι στη Βίμποργκ σε απόδοση 2.25. Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νόρντζελαντ που παραμένει αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της και προέρχεται από τη σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Άαλμποργκ. Οι «αγριόγατες» περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα, όμως σε μια από τις λιγοστές αντεπιθέσεις που πραγματοποίησαν στο δεύτερο μέρος, είδαν τον Ίνγκβαρτσεν να καταφέρνει να σκοράρει, ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας, τελικά, το τελικό αποτέλεσμα. Άσχημες αναμνήσεις ξυπνά στους παίκτες της Βίμποργκ η σημερινή αναμέτρηση, μιας και στο περιθώριο της πρώτης αγωνιστικής είχαν αντιμετωπίσει τη Νόρντζελαντ και είχαν ηττηθεί με το εξαιρετικά βαρύ 4-0. Οι «πράσινοι» πάντως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι τελευταία, μετρούν μόλις ένα βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια και ως εκ τούτου έχουν υποχωρήσει στη 14η θέση της βαθμολογίας με πολύ μικρή διαφορά από Οντένσε και Έσμπιεργκ.

Τρίποντο για Ολίμπο

Επιλέγουμε, επίσης, τον Άσσο της Ολίμπο επί της Ατλέτικο Τουκουμάν σε απόδοση 2.25. Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σαρμιέντο αναδείχθηκε την περασμένη αγωνιστική η Ολίμπο. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με πέναλτι μόλις στο 9’ (0-1), απ’ εκεί και έπειτα ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι και η ισοφάριση ήταν δεδομένη και ήρθε στο 32’ της συνάντησης (1-1) ενώ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού στάθηκε αρκετά τυχερή που δεν δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Θετικός ο βαθμός σύμφωνα με τον κόουτς Ντίας, ο πρώτος της μάλιστα μετά από δύο σερί ήττες από Κίλμες (2-1 εκτός έδρας) και Τίγκρε (4-1 εντός έδρας), μετράει συνολικό απολογισμό 1-3-3 στα πρώτα της παιχνίδια στο Τρανσισιόν, ούσα στην 23η θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τουκουμάν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπόκα. Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (4’, 47’), ισοφάρισε όμως αμφότερες (44’, 70’), ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες (88’). Πικραμένος για το αποτέλεσμα ο τεχνικός Ασκονζαμπάλ, καθώς θεώρησε πως η ομάδα του αδικήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις από τον διαιτητή. Δεύτερη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα της από την έδρα της Ιντεπεντιέντε (0-2). Δείχνει να συνέρχεται μετά από τις τρεις ήττες που είχαν προηγηθεί και είχαν φέρει κακό κλίμα στα αποδυτήρια. Θεωρούμε ότι η Ολίμπο θα "βγάλει αντίδραση" σήμερα.

Με χάντικαπ η Μπάμπεργκ

Η σημερινή μπασκετική μας επιλογή είναι το χάντικαπ +6,5 πόντων της Μπάμπεργκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 1.90. Δεν είναι καθόλου καλά η Μπαρτσελόνα και σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η ομάδα δε ρολάρει ακόμα, έχει και πολλές σημαντικές απουσίες που προστέθηκαν τελευταία στη μόνιμη απουσία του Κοπόνεν. Οι Ναβάρο, Ντόλμαν, Ρίμπας θα μείνουν εκτός από το σημερινό ματς, για να συμπληρώσει ομάδα ο Μπαρτζώκας θα χρησιμοποιήσει αναγκαστικά τους Έρικσον, Πένο και στην ουσία μένουν επτά κανονικοί επαγγελματίες που θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο αγώνας απόψε είναι μεγάλη ευκαιρία για την Μπάμπεργκ να κάνει μια τεράστια νίκη στην Βαρκελώνη και βεβαίως να «ρεφάρει» την προχθεσινή ήττα από τον ΠΑΟ εντός. Μόνο διπλό μπορούμε να ποντάρουμε αφού γνωρίζουμε ότι η Μπάμπεργκ είναι πάρα πολύ σκληρή ομάδα και δεν είναι εύκολο για κάποιον αντίπαλό της να ξεφύγει οριστικά και να καθαρίσει τη νίκη. Επιλογή η Μπάμπεργκ +6.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.