Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με δώρα ο Γιάννης Σηφάκης στο Δημοτικό Σχολείο Αθύρων Πέλλας (φωτο)


Eίναι γνωστή  η αξία των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης. Πολλά σχολεία σήμερα δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό πληροφορικής εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης από την κεντρική εξουσία - τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή την αδυναμία είναι επίσης γνωστό ότι πολλές φορές έρχονται να την καλύψουν είτε φυσικά πρόσωπα, είτε σύλλογοι και φορείς. 

Ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης σήμερα το πρωί επισκέφθηκε με την ευκαιρία εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου το Δημοτικό σχολείο Αθύρων Πέλλας και ανέλαβε να προσφέρει με δικές του δαπάνες ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρειάζονται οι μαθητές του Σχολείου. Η Διευθύντρια της σχολικής μονάδας Βενέτη ευχαρίστησε τον βουλευτή για τη δωρεά καθώς επίσης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον εκλιπόντα Πέτρο Παναγιωτίδη που ήταν μέλος του Συλλόγου, για την ενεργή στήριξη που παρέχουν στο Σχολείο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.