Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βιώσιμη Ανάπτυξη της Έδεσσας - Η άποψή σας είναι πολύτιμη...


Ζητούμενο είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης της Έδεσσας μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της και την άμβλυνση των επιπτώσεων από την οικονομική κρίση.

Με την αξιοποίηση του φυσικού, πολιτιστικού, κοινωνικού περιβάλλοντος της Έδεσσας, την κεφαλαιοποίηση των επενδύσεων και τη δικτύωση των τομέων της τοπικής οικονομίας, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογικής καινοτομίας, τη δικτύωση χώρων, ανθρώπων, φορέων, επιχειρήσεων και την δημιουργία συνεργειών χτίζουμε ένα βιώσιμο μέλλον για την Έδεσσα.

Το σχέδιο αντιμετωπίζει συνολικά τις οικονομικές, κοινωνικές, δημογραφικές, περιβαλλοντικές προκλήσεις καθώς και αυτές της κλιματικής αλλαγής, με βασικό στοιχείο ταυτότητας, την ψυχή και το αιώνιο σύμβολο της πόλης, το νερό.

Παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και καταγράψτε τις δικές σας "θέσεις" και ιδέες στις θεματικές ενότητες που ακολουθούν συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Η βιώσιμη ανάπτυξη της Έδεσσας είναι υπόθεση όλων μας και διαμορφώνεται από όλους μας.

Θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου ...

Περισσότερες Πληροφορίες για το πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Φρόντισε πρώτα την συμπεριφορά σου και κατέβα από το καλάμι του ΖΟΡΟ που δεν θα το κάνεις, και μετά μίλα για βιώσιμη ανάπτυξη, αυτά για αυτούς που δεν γνωρίζουν. Βιώσιμη ανάπτυξη με άνεργους πολίτες, απλήρωτους εργαζόμενους, σκυλιά κοπάδια, χωριά μαντριά, κατεστραμένες δομές μόνο στη χώρα του ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ. Άντε καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "....Πρόγραμμα Βιώσιμης ανάπτυξης....!!!!"
    "Edessa ydroPOLIS"
    "...το αιώνιο σύμβολο της Πόλης το νερό..."
    Βαρύγδουποι τίτλοι που πλέον στα αυτιά των δημοτών ακούγονται σαν κενό γράμμα, όπως άλλωστε τα όλα τα λόγια τα μεγάλα...... απόντων των έργων.
    Στο προσωπικό φ/β του ο Δήμαρχος πάμπολλες φορές αναφέρθηκε στην "επαναλειτουργία!!!!!" του Κολυμβητηρίου. Όμως επιμελώς δεν ανάρτησε την τελευταία ανακοίνωση της ΔΗΚΕΔΕ για το κλείσιμό του, πάντα "κατά την βούλησή του"
    Το νερό, το αιώνιο σύμβολο της πόλης δεν το "χαίρονται" οι πολίτες αυτού του τόπου αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, ούτε αθλούνται τα παιδιά μας πλέον σ' αυτό...........
    Όπως και άλλα έργα..... με ημερομηνία λήξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ έρχονται και άλλα λεφτά από το ΕΣΠΑ που θα γινουν τσιμεντα. μπετονουπολη να την βγαλουμε την εδεσσα οχι νεροπολη

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.