Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιδείνωση του καιρού από αύριο το απόγευμα


Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ενισχυμένοι άνεμοι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016). Τα παραπάνω προβλέπει το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα.

Πιο αναλυτικά:
Επιδείνωση του καιρού από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016) με κυρία χαρακτηριστικά:

Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά (κυρίως τα δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Τους ενισχυμένους ανατολικούς βορειοανατολικούς ανέμους (6 με 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ) και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.