Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αχιλλέας Χατζηνικολάου - Το "μάτι" της Μπάγερν στην Ελλάδα


Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη δέχτηκε ο επίσημος ατζέντης της FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου από την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για την πρόσκληση που δέχτηκε από την Βαυαρική ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ο κορυφαίος ατζέντης της Dony Managment Ag, του Πέτρανγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, που δραστηριοποιείται στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο Αχιλλέας Χατζηνικολάου παρακολούθησε τους αγώνες του Τσάμπιον Λιγκ με PSV EINDHOVEN και πρωταθλήματος με Borussia Moenhengladbach sto Allianz Arena. 
Επίσης είχε συναντήσεις με τον υπεύθυνο ακαδημιών Wolfgang Dremmler όπου ενημέρωσε για ταλέντα στην Ελλάδα και γενικά για το πως δουλεύουν οι ακαδημίες στη χώρα μας, ενώ ξεναγήθηκε στον χώρο όπου κατασκευάζετε το νέο κέντρο ακαδημιών της ομάδος, που θα είναι έτοιμο του χρόνου το καλοκαίρι και έχει κόστος 80.000.000 και θα διαθέτει 15 γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου κατέχει και την θέση του επιτίμου προέδρου του μοναδικού επίσημου συνδέσμου της ομάδος της Μπάγερν στην Ελλάδα από το 1994. 
Είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο συνδέσμων πρώην διεθνή άσσο RAIMOND AUMANN όπου τον ενημέρωσε για τις δράσεις και γενικά την παρουσία στον Ελληνικό χώρο
Μεγάλη επιτυχία όμως ήταν και η συνάντηση με τον προπονητή της ομάδος CARLOS ANCELOTTI αλλά και τον LOTHAR MATTAEUS αμέσως μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Γκλάντμαπχ. Και οι δυο ενημερώθηκαν για τα δρώμενα και την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και στον διάλογο που είχαν μεταξύ τους ο τεχνικός της Μπάγερν ευχήθηκε η κατάσταση να αλλάξει κάποια στιγμή και άδω και το ποδόσφαιρο μας να έχει μια ξεχωριστή θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως παλαιοτέρα.
Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται με αξιόλογους ανθρώπους επαγγελματίες στον χώρο που μπορούν πραγματικά να τους βοηθήσουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ατό ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου είναι επίσημα το μάτι του Γερμανικού Συλλόγου στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.