Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπιλογή 500 εκπαιδευτικών για την εκπαίδευση προσφυγόπουλων μέχρι την Παρασκευή


Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή περίπου 500 αναπληρωτών καθηγητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

«Εκτιμούμε ότι από τους πίνακες αναπληρωτών θα απορροφηθούν περί τους 500 εκπαιδευτικούς από διάφορες ειδικότητες και κάποιοι επιπλέον νηπιαγωγοί θα προσληφθούν αργότερα. Την Παρασκευή θα γίνει και η πρώτη τους κατάρτιση. Μέχρι αύριο θα ολοκληρωθεί και  η επιλογή των πρώτων 25 Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων για τα Κέντρα Φιλοξενίας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παντής.

Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου (στις 12μ.μ.) καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις οι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες εκπαιδευτικών, που αφορά η πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας είναι Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, καθηγητές Αγγλικής, Καλλιτεχνικών, Φυσικής Αγωγής,
Δραματικής Τέχνης, Πληροφορικής, Θεατρικών Σπουδών, Νηπιαγωγών και Δασκάλων. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ), https://opsyd.sch.gr/.

Ο  κ. Παντής γνωστοποίησε ότι στο υπουργείο Παιδείας έχει φθάσει σχεδόν το σύνολο των εισηγήσεων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά τον καθορισμό των σχολικών μονάδων, στις οποίες θα λειτουργήσουν οι ΔΥΕΠ και οι τελικές αποφάσεις από την ηγεσία του υπουργείου θα ληφθούν σήμερα και αύριο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΡΕΧΤΕ, ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    Ο ΕΛΛΗΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.